Mik voltak azok a holmik, amik nélkül nehezebben boldogultatok volna az első hetekben, hónapokban?
Van már egy elég terjedelmes listánk, hogy mi kell, de most kifejezetten az érdekelne, hogy számotokra mik voltak a top termékek?
Pl. Adamo hinta, Owlet okos zokni, törlőkendő melegítő stbstb.
Kis túlzással mindent mutat, jelez a babával kapcsolatban.
Bárhová megyünk, ezt könnyen tudjuk vinni magunkkal, nem kell aggódjak, hogy éppen a hotelben nincs légzésfigyelő, vagy a babakocsis sétáknál ilyen-olyan pelenkára csíptethető készülékekkel bajlódni.
Nyilván nem létszükséglet, de kényelmes, hogy van.
Hogy miért nem én találok fel ilyen baromi felesleges és drága dolgokat, amiket az első babás , tájékozatlan szülők meglesznek?! Mennyi pénzem lenne már...
Bármennyi pénzt rátennék,hogy 5 alakalomnál többször nem lesz rajta. Ekkora parasztvakítást, és van aki megveszi. Hihetetlen!
Ismerősöknél a kisebbik gyerek fél éves, a nagyobbik 2. Napi szinten használják még most is.
Lehet szörnyülködni, de nem igazán tartozik a kérdésemhez.
Baba pihenoszek 3 is volt egy ido utan minden helyisegben mas. Nem ezekben aludt de ebren ezekben volt es oriasi segitseg volt nekem . Teregettem foztem takaritottam mig O benne volt. Sot mikor mar tudott fogni es minden erdekelte a konyhaban folyamatosan adtam a kezebe a dolgokat es imadta.
Ami hiba volt reszemrol hogy elore vettem egy liliputi csatos hordozot a lanyomat nem erdekelte nem szeretett benne lenni pedig ugy terveztem hogy abban fogunk koricalni. Babakocsis volt abban is aludt meg szeretett lenni. Ha a hordozoban magamra kotottem kiborult. Szoval szerintem elore ne vegyel hordozot ha kell akkor megrendeled es par nap alatt megjon.
Ami meg nagyon hasznos volt nekem az a babafeszek. Szoptattam es miutan elaludt abba raktam bele. A kisagyaban volt meg beletettem egy vastag pledet szoval eleg szorosan korbeolelte plusz egy kis baldachin is volt felette. Olyan kuckos volt az egesz szerintem azert fogadta el a kisagyat is mert egyebkent a sajat agyamban szoptattam fekve.
Nekem:
Hordozókendő, mert hasfájós volt. Minden más pózban sikítva üvöltött. A kendőben meg nagyon jókat aludt, és a kezeim is szabadok voltak.
ez a zokni baromi jó. sajnos elsőre nem tudtam jól beállítani a légzésfigyelőt és riasztott, na azt nem kívánom senkinek. Ha véletlen lesz még gyerek, biztosan megveszem.
Na de a kérdésre válaszolva: fehér zaj imitátor, adamo hinta (utánzat) és rezgős pihenőszék
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!