Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mik voltak azok a holmik,...

Mik voltak azok a holmik, amik nélkül nehezebben boldogultatok volna az első hetekben, hónapokban?

Figyelt kérdés

Van már egy elég terjedelmes listánk, hogy mi kell, de most kifejezetten az érdekelne, hogy számotokra mik voltak a top termékek?

Pl. Adamo hinta, Owlet okos zokni, törlőkendő melegítő stbstb.

2023. szept. 22. 12:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Kis túlzással mindent mutat, jelez a babával kapcsolatban.

Bárhová megyünk, ezt könnyen tudjuk vinni magunkkal, nem kell aggódjak, hogy éppen a hotelben nincs légzésfigyelő, vagy a babakocsis sétáknál ilyen-olyan pelenkára csíptethető készülékekkel bajlódni.

Nyilván nem létszükséglet, de kényelmes, hogy van.

2023. szept. 22. 13:42
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

Hogy miért nem én találok fel ilyen baromi felesleges és drága dolgokat, amiket az első babás , tájékozatlan szülők meglesznek?! Mennyi pénzem lenne már...

Bármennyi pénzt rátennék,hogy 5 alakalomnál többször nem lesz rajta. Ekkora parasztvakítást, és van aki megveszi. Hihetetlen!

2023. szept. 22. 13:46
 13/21 A kérdező kommentje:

Ismerősöknél a kisebbik gyerek fél éves, a nagyobbik 2. Napi szinten használják még most is.

Lehet szörnyülködni, de nem igazán tartozik a kérdésemhez.

2023. szept. 22. 13:48
 14/21 anonim ***** válasza:
53%

Baba pihenoszek 3 is volt egy ido utan minden helyisegben mas. Nem ezekben aludt de ebren ezekben volt es oriasi segitseg volt nekem . Teregettem foztem takaritottam mig O benne volt. Sot mikor mar tudott fogni es minden erdekelte a konyhaban folyamatosan adtam a kezebe a dolgokat es imadta.

Ami hiba volt reszemrol hogy elore vettem egy liliputi csatos hordozot a lanyomat nem erdekelte nem szeretett benne lenni pedig ugy terveztem hogy abban fogunk koricalni. Babakocsis volt abban is aludt meg szeretett lenni. Ha a hordozoban magamra kotottem kiborult. Szoval szerintem elore ne vegyel hordozot ha kell akkor megrendeled es par nap alatt megjon.

Ami meg nagyon hasznos volt nekem az a babafeszek. Szoptattam es miutan elaludt abba raktam bele. A kisagyaban volt meg beletettem egy vastag pledet szoval eleg szorosan korbeolelte plusz egy kis baldachin is volt felette. Olyan kuckos volt az egesz szerintem azert fogadta el a kisagyat is mert egyebkent a sajat agyamban szoptattam fekve.

2023. szept. 22. 14:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok: megneztem a zoknit. Hat valszeg felesleges cucc lesz de mint irtam en is befurodtem a hordozoval 😅 szoval megertelek mindenre fel akartam keszulni en is. Igy utolag mar konnyen mondjuk tapasztaltabb hogy nem sok ertelme van de az ember eleinte minden tokeletesen akar csinalni. En bevallom azert nem adnam ra mert nekem is kenyelmetlen lenne egesz nap es ejszaka egy ilyen cucc a labamon. Az en lanyomat se oltoztettem tul puha pled zokni nelkul jol betakarva kiveve mikor meg rugis volt akkor rajta volt a rugi laba de az is finom pamut anyagbol. En halozsakot se vettem mert en magam se orulnek ha nem dughatnak ki a labam vagy nem mozoghatnek annyit amennyi jol esik. Amit viszont vettem es mai napig kiemelt szerepe van nalunk, levendulas illoolaj parologtatoba (jo minosegu) boroka parna (levendulas soparna kicsi babanak). Ha a baba idegrendszere nyugodt es a baba kiegyensulyozott tobbet/jobban alszik = jobban fejlodik az agya es az idegrendszere. Ez a fontos. Legzesfigyelo meg nyugalom es kenyelem. Nem az app fogja megmondani mire van szuksege hanem az anyai osztonod. Meg furcsa hogy lesz tudom, de lesz 😂
2023. szept. 22. 14:13
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
Egy agilis, jófej nagymama és/vagy egy jófej férj. Minden más felesleges.
2023. szept. 22. 14:30
 17/21 babyboom567 ***** válasza:
jah, igen a 16-os válaszolónál a pont!
2023. szept. 22. 14:46
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem:

Hordozókendő, mert hasfájós volt. Minden más pózban sikítva üvöltött. A kendőben meg nagyon jókat aludt, és a kezeim is szabadok voltak.

2023. szept. 22. 15:50
 19/21 anonim ***** válasza:
Jaj de jó hogy én nem tudtam erről a zokniról! Tuti megvettem volna én is , majd az ágyneműtartóban végezném mint megannyi semmirevaló kütyü amit ránksóztak😅🤷🏻‍♀️😫
2023. szept. 22. 21:09
 20/21 anonim ***** válasza:

ez a zokni baromi jó. sajnos elsőre nem tudtam jól beállítani a légzésfigyelőt és riasztott, na azt nem kívánom senkinek. Ha véletlen lesz még gyerek, biztosan megveszem.

Na de a kérdésre válaszolva: fehér zaj imitátor, adamo hinta (utánzat) és rezgős pihenőszék

2023. szept. 22. 23:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!