Hanna nevű gyermeknek mikor tartjátok a névnapját?

Mi a május 20-át neveztük ki, mert én könyvelő vagyok, és a 20-i hajtásnak akkor van vége! Tehát onnantól nyugi van és sosem felejtem el a babucim névnapját. Bemásolom neked amit én találtam még a neten:
Naptárban nem szereplõ névnapok
május 20
május 24
május 30
Név jelentése:
Kegyelem
Név eredete:
Héber eredetû, a Johanna rövidülése és az Anna eredeti héber alakja
Név elemzése:
A Hanna név könnyed, kifinomult személyiség kialakulását segíti, de a fizikai erõnlétet egy kicsit visszafogja. A Hannák mindenben a jó minõségre vágynak. A késlekedés nagy ellenségük. Önbizalomhiányuk miatt sokszor inkább bele sem vágnak céljaik megvalósításába, mert nagyon tartanak a kudarctól, és a befektetett munka hiábavalóságától. Elõfordul, hogy mások kihasználják engedékenységüket. Természetükbõl fakadóan vonzzák azokat, akik a megértésüket és a tanácsaikat keresik.
Becenevek:
Hannácska, Hanni, Hannika, Hanka
Köszönöm a gyors és kimerítő választ. Mi találtunk még márc 28-ra is Hanna névnapot.
Üdv

Vagy május 30, vagy márc 28. Apa Gábor márc 24, én Beáta márc 22, a Hanna második neve is Beáta így jó lenne a március a közös ünneplésre. Ő most debcemberben született, így nálunk bármelyik dátum jó lenne.
Szép a második nevetek is.

Szia!
Mi március 28-án fogjuk tartani a névnapját, mert így pont fél év van a születés- és a névnapja között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!