Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hanna nevű gyermeknek mikor...

Hanna nevű gyermeknek mikor tartjátok a névnapját?

Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 07:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi a május 20-át neveztük ki, mert én könyvelő vagyok, és a 20-i hajtásnak akkor van vége! Tehát onnantól nyugi van és sosem felejtem el a babucim névnapját. Bemásolom neked amit én találtam még a neten:

Naptárban nem szereplõ névnapok

május 20

május 24

május 30

Név jelentése:

Kegyelem

Név eredete:

Héber eredetû, a Johanna rövidülése és az Anna eredeti héber alakja

Név elemzése:

A Hanna név könnyed, kifinomult személyiség kialakulását segíti, de a fizikai erõnlétet egy kicsit visszafogja. A Hannák mindenben a jó minõségre vágynak. A késlekedés nagy ellenségük. Önbizalomhiányuk miatt sokszor inkább bele sem vágnak céljaik megvalósításába, mert nagyon tartanak a kudarctól, és a befektetett munka hiábavalóságától. Elõfordul, hogy mások kihasználják engedékenységüket. Természetükbõl fakadóan vonzzák azokat, akik a megértésüket és a tanácsaikat keresik.

Becenevek:

Hannácska, Hanni, Hannika, Hanka

2009. jan. 2. 08:12
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors és kimerítő választ. Mi találtunk még márc 28-ra is Hanna névnapot.

Üdv

2009. jan. 2. 08:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen utána már én is, de a mi Hannánk április 29-én született és nem akartuk hogy a névnapja előbb legyen, mint a szülinapja. Ti végülis hogy döntöttetek? És van második neve is? A mi kislányunk második neve Zsanna.
2009. jan. 2. 08:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Vagy május 30, vagy márc 28. Apa Gábor márc 24, én Beáta márc 22, a Hanna második neve is Beáta így jó lenne a március a közös ünneplésre. Ő most debcemberben született, így nálunk bármelyik dátum jó lenne.

Szép a második nevetek is.

2009. jan. 2. 08:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Hú ez tök jó így! Szép hogy a te nevedet kapta másodiknak. Szép név önmagában is. Ő azért lett Zsanna mert anyukám Zsuzsanna volt, de azt úgy nem akartuk. Így meg passzol is:) A helyetekben én is a márciús 28-at választanám. Szép családi esemény lenne a márciús. Üdv.
2009. jan. 2. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi március 28-án fogjuk tartani a névnapját, mert így pont fél év van a születés- és a névnapja között.

2009. jan. 4. 22:32
 7/8 Tulika válasza:
Mi március 28-án tartjuk, mert május 13-án született és akkor szinte egybe esne a szülinapjával, ha májusban ünnepelnénk!
2014. márc. 13. 09:57
 8/8 anonim válasza:
Mi március 28-án tartjuk mert május 22-én született így nem akartuk hogy szinte egyben legyen neki a névnap és szülinap. De megkapta az én nevemet is második névként "Hanna Viktória" így kétszer van népnapja :)
2016. máj. 20. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!