Mikor mentetek babával egyedül kocsival?
Nagymamám Budapest másik végén lakik és szeretné nem csak hétvégén látni az unokáját. Az út 45-80 perc (dugótól függ).
Mennyi idős korban indultatok el úgy babával, hogy ti vezettetek? Hova raktátok a babát? Az első légzsákot én kézzel ki tudom kapcsoltatni vagy autószerelő tudja?
Köszönjük!
Amúgy majdnem mindenki írja az isofixes ülést. Az miért jobb, mint a babahordozó?
Nálunk mindkét gyerekkel viszonylag korán jöttem-mentem. A lányom kb.2 hetes volt, amikor a férjem visszament dolgozni, onnantól én mentem vásárolni, postára, ahova kellett. Mivel a város szélén lakunk, így mindenhova autóval kell mennünk.
A fiamnál meg a nagylányt kellett már iskolába vinni az elején. Akkor a férjem már nem tudott itthon lenni velünk sajnos. Így kb.1 hetes korától vittem. Mondjuk 1 hónapig volt már csak iskola szerencsére, így nem kellett reggel korán menni. De ugyanúgy mentünk boltba, postára, bankba. Vagy csak bementünk a városba sétálni.
12: olvasd el az adac statisztikákat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!