Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor ajánlott leghamarabb...

Mikor ajánlott leghamarabb elvinni a kislány babákat fül lyukasztásra?

Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 14:44
 1/7 anonim ***** válasza:
szülés után még a kórházba...
2010. okt. 17. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
A lányom talán 3-4 hetes volt mikor vittük!Átaludta az egésze!Én is a kórházra szavazok amúgy csak ahol én szültem ott sokat kértek a lyukasztásért!(4000ret, és az nekem sok)
2010. okt. 17. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha betöltötte a 3. hónapot. Mert addig nagyon sokat változik a fülcimpa.
2010. okt. 17. 16:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak még a kórházban átszúrattam a fülét. A 3. napon. Semmi baj nem volt, nem vérzett, nem gyulladt be, nem gennyesedett, hál Istennek.
2010. okt. 17. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is a kórházban kiszúrták, akkor nap mikor hazaengedtek, de nem bántam meg végig aludta az egészet később már biztos sírt volna, oltásnál is sír nem hogy füllyukasztásnál szerintem legalább is.
2010. okt. 17. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk a korházban mondták, hogy vagy 2 hetes koráig, vagy 4 hónapos kora után. egyébként minnél elöbb annál jobb.
2010. okt. 17. 19:37
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.Akkor majd megkérdezem a kórházban,ha oda kerül a sor :-))

Boldog babázást mindenkinek.

2010. okt. 18. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!