Fél óra éves kisfiam jobban kötődik az apjához, mint hozzám. Ez normális?
Figyelt kérdés
Császármetszéssel született, nem tudom ez befolyásol-e valamit. 2 hónapig volt anyatejes,azóta tápszeres. Apát ha látja, csak ő nála marad el. Apával alszik el este, csak ő nála van el nyugodtan. Nálam sír,hiába fordulok felé, elfordul és az apja felé mászik.
Látható a gyerek kifejezésein, mennyire oda van apjáért. Rám is mosolyog de fele olyan kapcsolatban sincs velem.
Mi lehet a gond?
2023. szept. 17. 11:14
1/5 anonim válasza:
Gondolom az apuka dolgozik és te vagy otthon egész nap. Ilyenkor érhető, hogyha otthon van az apuka keresi az ő társaságát. Plusz lehet, hogy egy kicsit feszült, fáradt vagy, ezt a baba is érzi
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, apa dolgozik és velem van egész nap.
2023. szept. 17. 11:21
3/5 anonim válasza:
Nálad engedi el magát ( = sír), mert veled érzi magát a legnagyobb biztonságban. Pont, hogy hozzád kötődik jobban.
4/5 anonim válasza:
Ezzel én is hasonlóan vagyok, csak nekem már egy éves múlt.
Rám még mosolyogni is alig kb.
Mondjuk én tényleg fáradt vagyok egész nap, mert mostanában felkel éjjel, meg én más habitusú is vagyok, mint a férjem, de ettől még elég rosszul esik.
5/5 anonim válasza:
Egyszer csak lefut ez a kötődésen való állandó görcsölés az anyáknál. A kötődés minőségét majd 30 év múlva látod. Az extrém problémás esetben látni a kötődési zavart, egy átlagos gyereknél, átlagos családban kb minden normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!