Azt a nevet adtátok a Babátoknak, amit eredetileg (akár tinikorotokban) elterveztetek?
Egyáltalán nem azt kapták :) Egyik sem :))
Mondjuk gyerekkoromban Laurát vagy Líviát szerettem volna illetve kitaláltam egy nevet Alea. Amelyik ekkor még nem szerepelt semmilyen naptárban. Azóta már szerepel sajnos (mondjuk így hogy Álea de mindegy). Így már nem olyan poén :)
Fiúból szerettem volna Marcellt, vagy Mártont. De ez is olyan elcsépelt lett, és a fiunknak különben is apja adott nevet.
Úgyhogy a válaszom nem, nem az lett :)
Nekem még nincs - és mostanában nem is lesz - gyermekem, de hallottam már olyat, hogy az Anya /Apa annyira ragaszkodott egy névhez (amit már nagyon régóta szeretne), hogy végül az lett a gyermekük neve (:
Azért érdekel, mert mondjuk nekem most a kedvenc neveim a Berta és a Félix, de lehet, hogy majd amikor gyerekem lesz /amikor megismerem a leendő férjemet, akkor gyökeresen megváltozik a véleményem....:)
Annál is inkább ha mondjuk a férjed vezetékneve eleve hülyén hangzik a megálmodott névvel :)))
Nekem sok olyan név tetszett (mikor már babás voltam) ami a férjem nevével iszonyat rosszul hangzott, így lekerült a listáról bármennyire is szerettem volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!