Milyen idős korukig kell büfiztetni a babákat?
Azt mondják addig, míg ülni nem tudnak. Mert ülő helyzetben már magától is kijön a beszorult levegő.
Én az éjjeli szopik után már kb 3 hónapos korától nem büfiztettem a babámat, mert rosszabb volt, hogy felébredt rá. Viszont hallottam, hogy hason fekve félálomban magától is kijött a büfi. Nappal azért még kb 5 hónapos koráig figyeltem rá, hogy függőlegesen legyen egy ideig evés után.
Így van. Lányomnál is észrevettem hogy hason jókat böfizik. 5 hó után már nem a vállamon böfiztettem, hanem az ölembe ültettem, és úgy böfizik. Most 6,5 hós, és már oldalt fekve is tud böfizni.
Ki fogod tapasztalni te is.
Hát nálunk csak annyi a büfiztetés hogy szopi után függőlegesen tartom és a vállamra hajtja a fejét.
Az én fiam még 3-4 hónapos korában is képes volt sírni lefektetés után (pedig hason feküdt) hogy nyomja a pociját a levegő.
Úgyhogy én minden este büfiztetem még mindig, pedig 15 hónapos.Hiába alszik a hasán, nem jött ki neki vhogy.
Miközben a vállamon fekszik már félig szundikál is, közben verselek meg dúdolok neki, majd leteszem az ágyába:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!