Hany honapos koraban fog mar vegre hangosan kacagni a babam?
szia! az én babám most 2 és fél hónapos és imádja a babazenét, amiben vannak mindenféle "gagyi" hangok. de kacag a macijára és a pelenkázó fölött lógó labdára is. akárhányszor meglátja ezeket, nevetéssel üdvözli őket.
és amit még imád az, ha a nyakát megpusszantgatom. az is felér egy puszitámadással :)
a lényeg, hogy vidám, kiegyensúlyozott a babád, aztán hangot majd akkor ad ennek, ha kedve lesz hozzá!
Szintén pudzitámsdás úgy, hogy közben hamm-ogok, és finoman megcsippentem a számmal a pici húsát.Imádja!! 3 hós korától nagyon hangosan nevet, haláli. De nem mindig, csak amikor kezdve van!!
Hónalj, talp, nyak...ezek a csikis részeik.
Az én fiam ilyen csöndben szemlélődő típus és az is volt.
Más vele egykorú babák már rég kacarásztak, csikizésre göcögtek stb, enyém meg csak nézett rám nagy szemekkel mi a túróért csikizem:))
Ő csak 9 hetesen mosolygott először úgy kifejezetten akkor se rám, hanem a kiságyába belógó virágra:)
Hangosan kacagni pedig vhogy 6-7 hós korától kezdett, persze nem vitte túlzásba.
Azóta mióta mászni megtanult 8 hós korától azon szokott röhögni magának, hogy "szalad" szóval a mozgás örömére.
Amúgy meg a talpa csikis:)) Meg ha azt puszilgatom akkor röhög de mostmár nagyobb (11hós)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!