8,5 hós anyatejes babának egész napi étrendje?
Az én kisfiam jövőhéten tölti a 8. hónapját.
Csak anyatejes. 5 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást.
Sokáig nem tetszett Neki és a mai napig is inkább csak szopizna, de a védőnőnkre hallgatva napi 1 más jellegű ételt adok Neki. Ez vagy a tízórai, vagy az ebéd vagy az uzsonna.
Általában én főzök Neki, de ha nincs időm, akkor van tartalékba bébiétel és bébidesszert.
Azokat az ételeket, amelyek húst tartalmaznak, imádja.
Nagyon szereti a kecskeméti paradicsomos halat burgonyával. Minden gyümölcsös kekszes desszertet megeszik.
A tejpépeket utálja.
Szerintem a korának megfelelő ételekből válogass és vegyesen add Neki. Vagyis változatosan. Meg fogja szeretni apránként.
Eddig miket kapott?
ua idős az enyém is. Reggel anyatej, 10kor gyümi (eleinte bébiétel, most már én csinálom), ebéd zöldség + hús, ez is elenite bébikaja, most már én csinálom. Pl: cukkini krumpli/répa borjú husival. brokkoli krumpli/alma borjúval.
Uzsi: anyatej és utána elrágcsál egy kis babakekszet. Vacsi: 7 gabona pép vízzel kikeverve és gyümivel vegyítve. Elavásoknál szopi. Nálunk semmi tehéntejes nem jöhet szóba, mert a nagyobbik allergiás.
szerintem anyatejes babának nem kell tejpép. nekem pl van a fagyasztóban anyatej és van hogy azzal keverem ki a 7 gabonás pépet. olyan mint a tejbegríz, isssteni...((:
próbáld ki amiket írtam, azok is finomak, tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!