Azt olvastam hogy új mozgás technika elsajátítása elött a babák nem akarnak aludni. Ez igaz? 5hós kisfiam, ma már majdnem elaludt mikor egyszercsak mintha a mászást gyakorolná, emelgette a fenekét, és egyszer sikerült is négykéz lábra állni.
Úgy tudom, inkább az új mozgást követően alszanak el nehezebben, mert félálomban is azt gyakorolják. Nálunk ez tényleg így volt.
6 hónaposan kezdett kúszni a gyerkőc, rá 10 nappal pedig mászni. Előtte popóemelgetés, majd négykézláb előre-hátra lengés volt a sláger, elalvás előtt is. Ezután jött a térdenállás és 7 hónapos kora óta az állás. Most 7 hónapos és 10 napos és állandóan állna.
Ma pl. az esti elalvás előtt 6-7-szer mentem be hozzá és fektettem le újra, mert bár hulla fáradt volt, a kiságy rácsába kapszkodva állt és panaszkodott.
Szerintem nektek még lehet 1-2 hét mire elindul és ha ő úgy érzi, akkor nem korai a kúszás-mászás. Imádnivaló lesz, amikor majd négykézláb teper a lakásban. :)
köszi szépen.
már így is nagyon cuki ahogy a fenekét emelgeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!