Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikot adtok a babának tejpépet?

Mikot adtok a babának tejpépet?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb a tejpép vagy a gríz? Illetve a nap mely szakaszában adjátok a babátoknak? 4,5 hónapos kislányomnak felírta a doki a sinlac-ot, de nem tudom mikor adjam neki mert nem annyira akarja elfogadni. Azt mondta keverhetem a tápszerrel is. Ti milyen arányban csináljátok? Vettem még milupás vaníliás tejbegrízt az jobban ízlik neki.
2023. szept. 9. 07:57
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
75%

"úgy a jó ahogy az anyukája csinálja"

Egy fenéket. Attól még, hogy anyuka a legjobbat akarja, nem lesz jó a gyerekének, ha hülyeséget csinál.

2023. szept. 10. 15:02
 32/42 A kérdező kommentje:
Szerintem menjél el akkor orvosnak te is hát nem igaz hogy ennyire okos vagy hogy csak fújod a magad igazát. Egyszer már leírtad, oké felfogtuk, hogy szerinted nem jó meg nem kell, azt is leírtam már, hogy bízok a dokinkban és teljesen megvagyok vele elégedve. A kisbabámnak semmi baja az ég világon neki teljesen jó így! Ja és egy gyereket már felneveltem hálistennek semmi baja neki sem. Nem értem mért kell kötekedni.
2023. szept. 10. 16:52
 33/42 anonim ***** válasza:
82%

"A kisbabámnak semmi baja az ég világon neki teljesen jó így! Ja és egy gyereket már felneveltem hálistennek semmi baja neki sem."

Majd lesz, nyugi. Nem most jön ez ki, hanem mikor harmincas lesz, és ilyen puffadás, olyan autoimmun betegség...

De ezt úgysem fogod fel.

2023. szept. 10. 17:34
 34/42 A kérdező kommentje:

Azt felfogod, hogy látja a gyereket havonta orvos?

Mostmár felveszem ezt a stílust én is. Csak úgy mellékesen nagyanyáink is felnőttek és ők is nevetlek gyereket pedig akkor nem volt ám ekkora hercehurca ezzel kapcsolatban tehát feleslegesen túráztatod magadat ezen. Te nyugodtan csináld csak úgy ahogy te szeretnéd, nyugodtan vonjál meg a gyerekedtől mindent és zárd kalitkába én nem bántalak érte.

Ennyi rossz indulatú anyukát egy helyen de tényleg azt hinné az ember hogy aranyosak, segítőkészek egymással azt közbe pont az ellenkezője. Meg van szólva az ember azért ha esetleg más információ van a birtokába a hozzátáplálásról vagy éppen mert nem naprakész az orvosa meg még sorolhatnám. Nekem eszembe nem jutna megszólni valakit azért mert máshogyan csinálja mint én. A véleményemet NORMÁLISAN leírom mint ahogyan azt olvashattad a 17-esnél. De nem vágom a fejéhez hogy ha nem úgy csinálod ahogy én mondom akkor beteg lesz a gyereked...

2023. szept. 10. 17:48
 35/42 anonim ***** válasza:
87%

"Csak úgy mellékesen nagyanyáink is felnőttek és ők is nevetlek gyereket pedig akkor nem volt ám ekkora hercehurca ezzel kapcsolatban tehát feleslegesen túráztatod magadat ezen."

Bizony, teljesen igazad van! 10 gyerekből általában négy is megérte a felnőtt kort! Szóval ne túráztasd magad a tejpépen, adj neki pirított lisztet mákhajas teával, mint a nagyanyáink.

2023. szept. 10. 17:58
 36/42 anonim ***** válasza:
85%
Figyu, a putriban is felnőnek gyerekek, a többség mégsem azt a módszert tekinti követendő példának. 🤷‍♀️
2023. szept. 10. 17:59
 37/42 A kérdező kommentje:

Jézusom.. ez a rosszindulat

Gondolom a te nagyanyáid is agyonmérgezték a szüleidet elmondásod szerint. A lényeg hogy te teljesen tökéletes vagy és a legtökéletesebben te neveled a gyereked.

2023. szept. 10. 18:49
 38/42 anonim ***** válasza:
8%

33 úgy bírom, hogy az embernek minden baja ami 30-40 évesen jön ki, az biztos a csecsemőkorában elkövetett hibákból fakad. Képzeld, a tesómnak van autoimmun betegsége ami felnőttkorban derült ki, pedig anyatej és volt 6 hónapig... Ja meg üzenj hadat a bébiétel gyártóknak, mivel rácímkézik, hogy 4 vagy 5 hónapos kortól. Bár gondolom Szuperanyuci sosem vett készételt..

Hagyjátok a kérdező, azért kérdezett, hogy segítsetek, ti pedig bunkón válaszolok. Miért nem lehetett egyszerűen azt írni, hogy úgy tudjátok, nem tesz jót a babának a korai hozzátáplálás, kérdezzen meg valakit aki kompentensebb a témában, mert a doki ja szerintetek nem jó tanácsot adott. És pont.

2023. szept. 10. 22:08
 39/42 anonim ***** válasza:
76%
Azért ír sinlacot a gyerekorvos boldog-boldogtalannak, mert kap utána pénzt a gyógyszercégtől. Ennyi. Semmi szüksége rá a gyerekednek. Mondjuk ha nem érted, miért ír fel valamit az orvos a gyerekednek, akár rá is kérdezhetnél, már ha fontos neked, hogy ne tömd felesleges szarokkal. Egy kicsit talán több ertelme van, mint utána a gyakorin kerdest feltenni idegeneknek.
2023. szept. 11. 19:41
 40/42 anonim ***** válasza:

A Sinlac szentjánoskenyérmagliszt.

Minek ez egy babának????

2023. szept. 11. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!