Milyen játékokkal, milyen játékokat játszotok 1-1,5 éves gyerkőccel?
Figyelt kérdés
2023. szept. 8. 14:05
1/5 anonim válasza:
Montessori torony, formabedobó, matatófal, clemmy puha építő, kisautó tologatás, puha szivacslabda gurítás, simogatós könyv.
2/5 anonim válasza:
Lendkerekes kisautó, babzsák, egymásba pakolható muanyag vödrök, könyvek, csattogós lepke, kisméretű labda
3/5 anonim válasza:
Mozgasos jatekot mint pemperges ugralas a sarban, pancsolas, szaladgalas, hinta, homokozas, gurulas a fuben, baranyfelomese, viragszedes, kerti munka (segit leszedi a termest) logicalas az also agakon. Bujocska a fak kozott, allatsimi, etetes, tyuk kergetes, stb.
Ha esik bent vagyunk, akkor meseolvasas, teszta gyuras, borso szedes a foldrol, befozes
Nem igazan kotik le a fejleszo jatekok. Alt par honap utan elajandekoztam mind. 1-2 baba auto, apja keszitette fakocka, 1-2 labda de ennyi.
Nem nem azert mert szegenyek vagyunk hanem mert egy birtokon wlunk. 😁
4/5 anonim válasza:
Sokat énekeltem neki, mondókáztam. Rengeteg sétáltunk igaz rövid távokat, de ilyenkor mindig gyűjtöget, csipeget a kis ujjaival, gesztenyét, tobozt, virágot. Sarazni, pocsolyában tapicskolni is szeret. Állataink is vannak, volt hogy fél napokat is ment az apja után a trágyában,mikor ganézott.
5/5 anonim válasza:
#3 as annnyiiraaaa jo olvasni, amiket csinaltok😍 nagyon jo es valtozatos tevekenysegek, nekem csomo pl eszembe sem jutna🙈 koszonom, hogy bar nem en irtam ki, nekem is tok jo otleteket adtal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!