Hogyan éltétek túl a baba miatt való kialvatlanságot?
Rendesen.
Ez is elmúlik majd
Fiam is rossz alvó volt.10 hónapos koráig.
14 hónapos, még mindig rossz.
Egy ponton megszoktam. De vannak érzékeny napjaim. Illetve folyton zombi vagyok
Nehezen. 15 hónapos, még mindig sz@rul alszik. És nemsokára bölcsibe megy, én meg dolgozni. Izgalmas lesz.
Amikor még nem tombolt nála a szeparációs szorongás, addig a férjem tudott segíteni éjszaka. Mivel nehezen kel fel, így inkább le sem feküdt olyankor. Játszott, gépezett. És így fent tudott maradni éjfélig, 1-ig. Én lefeküdtem korán, és legalább tudtam pihenni.
Aztán jött a szeparációs szorongás, és ez megszűnt. Azóta csak én vagyok jó éjszaka. Ha próbál is segíteni a férjem, a gyerek üvölt, mint akit ölnek. Ráadásul fel is ébred. Ma reggel is úgy jártunk, hogy 6 körül nyöszörgött, átment a férjem. Volt sírás, aztán fel is ébredt a gyerek. Nekem általában sikerül olyankor visszaaltatni.
Szóval nem egyszerű. Én nap közben aludtam vele. 1x alszik ebéd után, általában 2-2,5 órát. Olyankor le szoktam pihenni én is.
Mondjuk ha megyek dolgozni, ez megszűnik. És nagyon fog hiányozni. 😂
Mennyi idős?
Ha nem újszülőtt keresni kéne az okokat. Pl.tejfehérje érzékenység tipikus ilyen tünettekkel is megjelenik. És az nem opció, hogy akár 1 évig ne legyen kezelve a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!