Hogyan lehet "túlélni" a kialvatlanságot/ha állandóan sír a baba? Nektek mi vált be hasfájás ellen?
A pocaktorna vált be, úgy igazán semmi más, de sokszor már abban sem voltam biztos, hogy pocak gond van, csak "fáj az élet". A torna kicsit elterelte a figyelmét, én meg tökéletesre fejlesztettem fekve, félálomban is a technikámat. Aludtam vele és amikor hazaért a férjem 1-2 órára ledőltem.
Őszintén? Az első 4 hónap olyan, mintha meg sem történt volna. Annyira fáradt zombi voltam, hogy úgy maradt meg, mintha csak álmodtam volna. Pedig mégcsak 8 hónapos. :) Kitartás!
Kisfiam lassan 3 (korrigaltan 2 hónapos), szinte mindent kipróbáltunk (BioGaia,Infacol-Espumisan, pocakpárna, torna-masszázs, édeskömény tea, hason fektetés stb..) az áttörést nekünk is a laktáz cseppek hozták meg. Teljesen nem szűnt meg de ezerszer jobb a helyzet, már nem ordít egész nap ahogy eddig! A nappali alvása változatlanul nyugtalan és letenni sem lehet, de nekem már az hatalmas dolog, hogy nem sír egész nap a fájdalomtól! Most már nem kell a hasfájás elleni tápot kapnia, ugyanis az sem vált be azon túl hogy változatlanul fájt a hasa még hasmenése is lett tőle. Ami mèg bevált az az esti fürdés. Elálvás előtt mindig megfürdetjük és bekenjük babaolajjal, ez is nagyon jól ellazítja a pociját, lehetséges, hogy ennek köszönhetjük, hogy az éjszakáink általában az éjszakák nyugisak 2x-3× kel enni, könnyen visszaalszik.
Ami még nagyon sokat segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!