A babáknak mi okozza a hasfájást? Van egyáltalán olyan baba, amelyik nem az?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam azon, hogy már nem egy olyan sztoriról hallottam vagy olvastam, hogy a baba este 8-tól vagy 9-től egészen éjfélig ordított a hasfájástól, és semmi sem vált be neki..
A több órákig tartó sírásba nem lehet bekattanni? Akinek ilyen babája volt, hogyan bírta ki ép ésszel? 😨
2023. aug. 31. 20:24
11/13 anonim válasza:
Egyik gyerekem sem volt hasfájós.
12/13 anonim válasza:
A babák nem egyformák. Az én lányom nem volt hasfajos, nagyon hamar átaludta az éjszakát, és nem is vettem észre amikor jött a foga, egyáltalán nem fájt neki. Most már nem ilyen könnyű vele, azóta nehezebb, hogy járni kezdett, délutáni alvást abbahagyta, de babakent minden oké volt vele.
13/13 anonim válasza:
Őszintén miért nem gondolnak a laktózra passz.
Pedig ha a szakirodalmat megnézzük ez egy gyakori dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!