Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg probléma már az is,...

Tényleg probléma már az is, hogy milyen minta van a pelenkán?

Figyelt kérdés

A Rossmann oldalánál a Babydream pelenkánál olvastam megdöbbentő értékeléseket pár napja. Nem egy, nem két felhasználónak az a problémája, hogy cica minta van a pelusokon, nem dínó, vagy mittudomén, valami ilyesmi volt, és hogy ez mekkora csalódás.

Hát nem tudom, valóban ez kellene, hogy legyen a legfontosabb egy pelenka esetén, hogy milyen állat van rajta? Ha egyébként minden rendben vele (jó nedvszívó, nem allergizál, nem műanyag, ár-érték arányban is jó), akkor lényeges, hogy mi van rajta? A babának, gyereknek úgyis mindegy, észre sem veszi...

Nekem mindegy, csak kicsit meghökkentem rajta, hogy némely anyukáknak ez fontos ezek szerint még ez is, ezért tettem fel.

Ti hogy viszonyultok a dologhoz? Miért lehet ez a minta gond vajon, mit gondoltok? Nektek is fontos, hogy milyen állatminta, vagy dekoráció van a peluson, vagy nem foglalkoztok vele? Kíváncsi lennék a véleményekre.

2023. aug. 31. 08:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
World*
2023. aug. 31. 20:36
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk most amúgy hódos van, azelőtt ilyen kopasz gyerekek voltak rajta, libero)).

Nekem mindegy amúgy hogy milyen, nekem szinte mind tetszik. De ha nem tetszene sem lenne baj, ha egyébként kényelmes és jó anyagú.

2023. aug. 31. 20:52
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi Libero Touch-ot használunk azóta, hogy megszületett (a kórházban is olyat adtak), hát azon nem tudnának problémázni, teljesen unisex levelek meg indák vannak rajta, tiszta snassz :)

Bár szerintem a 11 hónapos fiam nem sértődne meg a cicás peluson sem... Sőt :)

Mondjuk ha rózsaszín pelus lógna ki a játszótéren a nadrágból, akkor lehet, hogy néhány szülő összezavarodna, mert mondták már a kisfiamra, hogy olyan szép, mint egy kislány 😊

2023. aug. 31. 23:23
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyiknél lehetett, megnéztem vagy tízet, de egynél sem olvastam ilyen értékelést.
2023. szept. 1. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!