Tényleg probléma már az is, hogy milyen minta van a pelenkán?
A Rossmann oldalánál a Babydream pelenkánál olvastam megdöbbentő értékeléseket pár napja. Nem egy, nem két felhasználónak az a problémája, hogy cica minta van a pelusokon, nem dínó, vagy mittudomén, valami ilyesmi volt, és hogy ez mekkora csalódás.
Hát nem tudom, valóban ez kellene, hogy legyen a legfontosabb egy pelenka esetén, hogy milyen állat van rajta? Ha egyébként minden rendben vele (jó nedvszívó, nem allergizál, nem műanyag, ár-érték arányban is jó), akkor lényeges, hogy mi van rajta? A babának, gyereknek úgyis mindegy, észre sem veszi...
Nekem mindegy, csak kicsit meghökkentem rajta, hogy némely anyukáknak ez fontos ezek szerint még ez is, ezért tettem fel.
Ti hogy viszonyultok a dologhoz? Miért lehet ez a minta gond vajon, mit gondoltok? Nektek is fontos, hogy milyen állatminta, vagy dekoráció van a peluson, vagy nem foglalkoztok vele? Kíváncsi lennék a véleményekre.
Két gyerekünket 2x3 évig pelenkáztuk és bevallom, fogalmam sincs, milyen mintájúak voltak azok a pelenkák.
Hülye, ráérő kismamák, nincs jobb dolguk, mint ezen lovagolni.
Én imádtam/imádom a fiam pelusain a mintát, tök édesek, soha meg se fordult a fejemben, hogy van “fiús” meg “lányos” minta. Csak egy pelenka. Kit érdekel, hogy mi van rajta, ha úgyis ugyanarra a sorsra jut?
A nullás baris volt, az egyes nyuszis (az volt a kedvencem :D ) a kettes koalás, a hármas rókás, a négyes meg párducos/leopárdos. De visszagondolva sem tudom meghatározni, hogy melyik állat lányos ebből és melyik fiús :D
Nekem a gyerekeim nézik, a 4,5 évesem még éjjelre kap, a 2,5 èves full time. Nem mondom, hogy q világ vége, de amelyikben kétféle van (nem tudom melyik gyártó), ott kikötik hogy a fiú a borzot, a lány a katicát kapja.
Nálunk iszonyúan tolják ezt a fiús-lányos témát, nem lehet inadekvàt színű pohárból itatni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!