Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg probléma már az is,...

Tényleg probléma már az is, hogy milyen minta van a pelenkán?

Figyelt kérdés

A Rossmann oldalánál a Babydream pelenkánál olvastam megdöbbentő értékeléseket pár napja. Nem egy, nem két felhasználónak az a problémája, hogy cica minta van a pelusokon, nem dínó, vagy mittudomén, valami ilyesmi volt, és hogy ez mekkora csalódás.

Hát nem tudom, valóban ez kellene, hogy legyen a legfontosabb egy pelenka esetén, hogy milyen állat van rajta? Ha egyébként minden rendben vele (jó nedvszívó, nem allergizál, nem műanyag, ár-érték arányban is jó), akkor lényeges, hogy mi van rajta? A babának, gyereknek úgyis mindegy, észre sem veszi...

Nekem mindegy, csak kicsit meghökkentem rajta, hogy némely anyukáknak ez fontos ezek szerint még ez is, ezért tettem fel.

Ti hogy viszonyultok a dologhoz? Miért lehet ez a minta gond vajon, mit gondoltok? Nektek is fontos, hogy milyen állatminta, vagy dekoráció van a peluson, vagy nem foglalkoztok vele? Kíváncsi lennék a véleményekre.

2023. aug. 31. 08:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Most megnéztem mi van a pelenkán, pampers, hát egy elég gagyi szürke ló....
2023. aug. 31. 09:45
 12/24 anonim ***** válasza:
90%

Két gyerekünket 2x3 évig pelenkáztuk és bevallom, fogalmam sincs, milyen mintájúak voltak azok a pelenkák.

Hülye, ráérő kismamák, nincs jobb dolguk, mint ezen lovagolni.

2023. aug. 31. 10:08
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok,és amúgy meg a 7-essel értek egyet Sokkal nagyobb baj,hogy a minőség hónapról hónapra mindig rosszabb,ezért mindig új alternatívát kell keresni,mert ami múlt héten még jó volt,az most egy darab semmi,és mindezért egyre többet kell fizetni.A legnagyobb gyerekem 16 éves,elég rég volt pelenkás.Köszönő viszonyban sincsenek a mostani pelusok sajnos az akkoriban.Most egy pampers,vagy liberó rosszabb,mint egy akkori olcsó no name.Szinte a csak a prémiumnak hazudott társaik használhatóak, természetesen dupla annyiért.De az sem egy hajde minőség.Próbálkozok én is mindenfélével,volt egy jól bejáratott márkám,online rendeltem,házhoz hozták, elfogadható minőségben.Pár hónapja árat emeltek,drágább lett mint a liberó akciósan,és a minősége a béka segge alatt.Úgyhogy megint váltani kellett.Olyan kb mint a mosópor reklám,hogy kompaktabb lett, azért kapsz kevesebbet drágábban,közben meg dehogy.Ugyanolyan,vagy még sz@rabb,csak többet költenek marketingre.Úgyhogy ja,ha semmi se lenne rajta,de legalább jó minőségű lenne,nem folyna ki az első pisi,kakiról ne is beszéljünk,és nem csapná ki a fenekét a gyereknek a benne lévő vegyszer(ami állítólag nincs benne)az lenne a legjobb.
2023. aug. 31. 10:08
 14/24 anonim ***** válasza:
34%
Én a kutyásat nem szerettem. Máskor meg drágább pelust vettem meg azért, mert bicikli minta volt rajta. Ízlések és pofonok... Nyilván huszadrangú szempont. Ha csak az az egy fajta pelus válik be, nem foglalkoztam volna vele. De az én fiamra bármi jó volt.
2023. aug. 31. 10:12
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi a dm pelust hasznaljuk, megis gond nelkul raadom a fiamra a rozsaszin szivecskes pelenkat. 😵‍💫
2023. aug. 31. 10:17
 16/24 anonim ***** válasza:
89%
Ennyi idős korban a gyerekeknek teljesen mindegy, csak a debil anyjuk csinál belőle problémát.
2023. aug. 31. 10:18
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Én imádtam/imádom a fiam pelusain a mintát, tök édesek, soha meg se fordult a fejemben, hogy van “fiús” meg “lányos” minta. Csak egy pelenka. Kit érdekel, hogy mi van rajta, ha úgyis ugyanarra a sorsra jut?

A nullás baris volt, az egyes nyuszis (az volt a kedvencem :D ) a kettes koalás, a hármas rókás, a négyes meg párducos/leopárdos. De visszagondolva sem tudom meghatározni, hogy melyik állat lányos ebből és melyik fiús :D

2023. aug. 31. 12:19
 18/24 Derjaderja ***** válasza:
100%

Nekem a gyerekeim nézik, a 4,5 évesem még éjjelre kap, a 2,5 èves full time. Nem mondom, hogy q világ vége, de amelyikben kétféle van (nem tudom melyik gyártó), ott kikötik hogy a fiú a borzot, a lány a katicát kapja.

Nálunk iszonyúan tolják ezt a fiús-lányos témát, nem lehet inadekvàt színű pohárból itatni őket.

2023. aug. 31. 13:39
 19/24 anonim ***** válasza:
73%
Gyermekemet nem érdekelte sose, így engem sem. Csak az érdekel, ami őt, csak az zavar, ami őt. Az viszont végtelenül.
2023. aug. 31. 14:23
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Na jó...🤣🤣 Ezen most felnevettem. Word first problem. Végülis nem mindegy hogy a cica vagy a kutya vagy a dinó lesz sz@ros.
2023. aug. 31. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!