Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyermekágyas időszakot hogy...

Gyermekágyas időszakot hogy éltétek túl?

Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 10:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

6-os. Ezt én is írhattam volna, fiam lassan négy hónapos de 5 percet nincs el, fogni kell de mindegy ám hogyan ha leülök vele már nem jó. Nonstop játszom vele de megun mindent hamar. Néha az idegosszeomlas szélén vagyok hogy vigye el valaki csak fél órára mert bekattanok.

Első hat hét is kemény volt nem volt tejem tápszeres lett , hasfájós, kb 6. Tápszer lett jó ..

2023. szept. 1. 03:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Hat a 1,5 evestol meg durvabb lesz elmondom, mert megy maszik mindenre fel es indul a dackorszak ,amikor egesz nap csak a nem, es uvolt es verekszik es hisztizik. Egy csecsemo nekem 100% konnyebb volt:)
2023. szept. 1. 09:02
 13/15 anonim ***** válasza:
12es: nem biztos. Nekem az első két három hónap a bon stop uvoltessel ( ha nincs kézben) hasfajassal, non stop szoptatassal,na meg az első gyerekes lét pofonjaval minden hisztinel nehezebb volt. Most két éves,dackorszak közepe,nehéz most is,de az első pár hónapot nálam semmi sem übereli. A kuszas maszastol féltem,de az enyém onnantól kezdett el kicsit jobban ellenni. Otthagyni nem hagyhattam mert nyilván veszélyes meg figyelni kell,meg igényli,hogy ott legyek,de még az is jobb volt mint az eleje. Egyébként én kb a hatodik hónap körül kerültem le teljesen,a környezettől emg kaptam,hogy hát de hiszen már meg kellett volna szokni,már nem olyan pici vagy a másik véglet még nem szabad fáradtnak lenni mi lesz később most jön a java.. a kedvenceim voltak,vágtam volna az összeset pofán egy vizes strandpapuccsal. Persze hogy azt hittem én vagyok a szr valamit rosszul csinálok ha már -még kiégni merek. A nagy ló... Nem. A lelkiismeretes anyasagnal keményebb nincs.
2023. szept. 1. 09:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van. A kialvatlanság meg csak rátesz egy lapáttal mindenre..
2023. szept. 1. 09:36
 15/15 anonim ***** válasza:
9es vagyok. 11-es, kitartast!! Kepzeld az enyem is ilyen volt, 4 honapos koraig egesz nap kezben akart lenni, de csak ugy felelt meg ha setalgattunk vele. 5-6 honapos kora ota viszont alig igenyel, tok jol elvan. Elmulik ne aggodj!! De en is nagyon ketsegbe voltam mar esve.
2023. szept. 1. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!