Szedhetek Echinacea tablettát, ha szoptatok? Nem találom a termékleírásban.
Halika! Az flp-sek tényleg mindig mindere szedhetőek-szerintük, de az enhinacea-t minden más gyártó "nem ajánlott terhesség és szotatás alatt" kategóriába teszi! Szerintem nem véletlen! Az flp célja az értékesítés, de néha nézz utána máshol is, és ellenőrizd a hatóanyagokat.
Inkább homeopátiás tablettákat szedj, amiknek nincsenek mellékhatásai és jól alkalmazhatók a mind agyerekek mind a felnőttek esetében.
Nem az flp ellen beszélek mert van nekem is nem egy termékük és szeretem naggyon de néha semmisnek veszik más gyártók óvintézkedéseit! csak légy óvatos és tényleg nézz utána a dolgoknak.
Lányok, nagyon szépen köszönöm. Már teljesen jól vagyok.
Echinacea-t nem mertem bevenni, az Flp-s barátunk se bíztatott erre.
A homeos bogyókkal szemben ellenérzéseim vannak. Az előző terhességemben ,megfáztam, a homeos bogyók nem akarták kifejteni a hatásukat, a picit 11 hetesen elveszítettem::(
A Feurstet használom még a fél éves babámnál is.
A férjem talált még itthon 4 szem G-Force-t, 3 szemtől teljesen rendbejöttem. Terhességem alatt is szedtem napi 1-et, mert bantibakteriális, virus és gombaölő, gyulladás megelőző, az olajfa leveléből készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!