A babám 3hós múlt! Eddig cicizett, de most már két napja kevés, vagy nincs is tejem! Már megittuk az összes fagyasztotta! Mit adhatok neki enni, mert nem akarom tápszerezni? De ne hasfogósokat! Baj ha 2-3 naponta van csak kaka?
Figyelt kérdés
már almát kapott sokszor,de mit lehetne neki adni,ami kisegít ha végleg elfogy a tejcim??mikor lehet adni neki ezeket?de,du,este?és mennyit kell neki adni egyszerre?a másik probléma még,hogy soha nincs mindennap kaki,és persze neki is rosszabb!olyanokat írjatok,amik nem hasfogók!2009. jan. 1. 14:57
1/2 anonim válasza:
Ha jól tudom, kénytelen leszel tápszerezni, ha még csak 3 hónapos, ebben nincs tapasztalatom, szerencsére. viszont: Nem feltétlenül baj, ha nincs mindennap kaka, főleg, ha anyatejes. A laktoherb teától (ha iszol) fájhat a hasa! (mellékesen az édesköményteától is, ami pukiztat, de ha nem ez a baja, akkor csak rosszabb lesz szegénynek) Az egyik ismerősömnek az a "színes fényterápia" (bocsi, nem jut eszembe a hivatalos neve) bejött, több teje lett tőle. Ez pedig lehet, hogy hülyén hangzik, de igaz: most alakul a bélrendszere, mégpedig úgy, hogy már nem simán csak jön a kaki, hanem érzi az ingert, de nem tudja hogyan kell nyomni, és ezért szenved. (segíthetsz szélcsővel, gyógyszertárban kapható, és természetesen a pocakmasszázs)Nálunk ez kb. 3 hét volt, mire megtanulta, hogyan kell nyomni. (utána tök mókás, ahogy trottyol:) )
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én céklakapszulát eszek és elég jól van tejem.Szerintem próbáld ki,bár én ilyenkor már adtam neki leveseket,és abból zöldségeket:sárgarépát,krumpli,salátát főzve kiegészítésként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!