Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hósak vagyunk, de elaltatni...

8 hósak vagyunk, de elaltatni csak cicivel tudom. Hogy tudnám erről leszoktatni?

Figyelt kérdés
Velünk alszik egy szobában ezért azt sem tudom kipróbálni ,hogy ott hagyom a kiságyban és ha sír időnként bemgyek hozzá. Mi tegyek? Ti hogy csináltátok?
2009. jan. 1. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Miért akarod leszoktatni? A világ legbékésebb érzése számára, amikor cicin alszik el. Soha ezután nem lesz részetek ebben a szoros összetartozásban. Biztos, hogy leszoktatnád?
2009. jan. 1. 14:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem a cicin való elalvás a gond hanem , hogy másképpen sehogy sem tudom elaltani. Ha valahol máshol vagyunk akkor gond ez.
2009. jan. 1. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Kislányom is, mondjuk Ő elalszik babakocsiban és a férjem el tudja ringatni, de csak akkor, ha nem vagyok itt. Tudom, hogy nem jó a lakásban ülni emiatt, nálunk is volt így.

Leszoktatni sírás nélkül nem hiszem, hogy lehet, így én nem is próbáltam.

2009. jan. 1. 17:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, 11 hónapos.
2009. jan. 1. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:

HÁt sajnos sírás nélkül nem megy. És az a baj hogy már nagyon megszokta a te közelséged az alvásnál. Nehogy bizalmatlanságot váltson ki nála, feléd. Vagyis félhet attól, hogy elhagyod, a kicsibabák még nem értik meg könnyen a változásokat, ami eddig jó volt, az miért nem jó továbbra is. Én is szeretném néha hogy nélkülem is el tudjon aludni, az én lányom már 1 éves és még mindig cicis altatás van. Imádom szoptatni, csak ha éjszaka megébred és nem én vagyok, aki visszasimizi, akkor sír és keres. .Sőt hébe-hóba csak cicin alszik vissza.

Hamarabb kellett volna, mert kb 7-8 hós korára kialakul a mindennapi rutin, és ő ezt megszokja.

2009. jan. 1. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha valakinek van jó ötlete szívesen veszem. :)
2009. jan. 1. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem elment a tejem, így 5 honaposan kellett kitalálnunk valamit...Sajnos sírás nélkul nem ment. Egy darabig mukodott, hogy beletettem a kiságyba, ha sírt, vagy nyoszorgott, felvettem, persze nem elsore, de tobbszor, majd megnyugodott és cumival elaludt. Aztán rájottunk a megoldásra: van egy vékony kis pléd, ezt gyurogeti, szorongatja, így elalszik most már bárhol - kocsiban, mamánál, bevásárlokozpontban...De ugyanilyen jo lehet egy pelus vagy egy kis plussmaci is. Nekunk így nagyon bevált, sot ha éjszaka ébredezik, visszaalszik, ha kezébe adom.
2009. jan. 1. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!