Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egész este cicizik a gyerek...

Egész este cicizik a gyerek és csak szoptatáskor nyugodt. Efész este nem alszik. Annyit eszik, hogy csuklik. Két hetes a gyerek. Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 12:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
29%
Ne ciciztesd egész éjjel. Ennyi. Rendszert kell csinálnod. Mikor van evés, mikor van alvás, mikor van aktív idő. Nem mindg azerg nyöszörög mert ehes, ki kell találni mivel tudod nyugtatni. Ha nyöszörög este, alapból nem is biztos hogy ki kell venni a kiságyból. Simizd meg a hasát, tedd rá a kezed, beszélj hozza, nyugtasd meg. Az első pár évben a rendszer a kulcs, van amikor bevallik van amikor nem. Ne etesd túl, lehet mérni mennyit kap hányszor.
2023. aug. 13. 12:57
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

Semmi, mindent jol csinalsz. Meg csak 2 hetes, ez egy darabig igy lesz, de hidd el, nem orokre. A csuklas meg tok termeszetes, nekem az osszes gyerekem ( volt tapszeres, volt anyetejes is) sokat csuklott.

Ekkora babanak nem kell napirend, se rendszer, az majd kialakul ugyis idovel.

Idore etetni meg foleg nem kell, bar a szoptatas nem csak etetes.

Szoptatott babat nem lehet tuletetni, mert nem ugy jon a tej kozel sem, mint cumisuvegbol.

2023. aug. 13. 13:43
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
Az a teendő, hogy szoptatod. Ennyi idősen ez a normális viselkedèse egy gyereknek.
2023. aug. 13. 14:32
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
2 hetes. Normális.
2023. aug. 13. 18:12
 5/18 anonim ***** válasza:
84%

Ez az igény szerinti szoptatás. Kitartást addig is, majd be fog állni.

Az első válaszadó hülyeségeket írt. Nem szoptatunk időre,hanem a baba igényei szerint. Nyugi, nem fog mindig egész éjjel cicin lenni.

2023. aug. 13. 18:35
 6/18 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem meg nem írt hülyeséget az első válaszoló. Nálunk pl bevált hogy volt rendszer, sosem szoptattam igényt szerint-annak ellenére hogy a csapból is ez folyt. Kisfiam már 4 éves, és köszöni tök jól van/volt is. Mindig kivártam etetés között a 2,5-3 órát. És 3 hós korától át is aludta az éjszakát. Ennek ellenére 1 éves koráig reggel este szopizott. Utána leválasztottam. Teljesen békésen, jól elvolt. És én is(!) ami szerintem baromira nem mellékes.

Kérdező, szerintem úgy csináld ahogy neked is jó.

2023. aug. 13. 22:10
 7/18 anonim ***** válasza:
83%

6-os, es hogy tudtad kivarni a 3 orat egy csecsemonel?

Adtal neki valamit kozben (pl tea, viz) vagy szimplan csak a baba igenye ez volt?

Csak mert en ha fejre alltam volna, akkor se tudtam volna varni 3 orat. Cukros teat, vizet, pedig nem akartam adni, de nyilvanvaloan uvolteni se hagytam a gyereket.

En szivesen szoptattam volna idore, mert konnyebb, igen, sokkal. De a babam igenye nem ez volt, en pedig inkabb alkalmazkodtam.

Szoval engem erdekelne a teljes sztori, mert sokaktol hallom ezt, de a vegen altalaban csak kiderul, hogy vagy a baba igenye szimplan ennyi volt, vagy adtak neki valami mast is, hogy kihuzzak az idot.

2023. aug. 13. 22:17
 8/18 anonim ***** válasza:
Az enyém 5 honapos és este főleg csak a cici,aztán meg bukik.😩
2023. aug. 13. 22:47
 9/18 anonim ***** válasza:
12%

Nálunk fáj a hasa, ezért nálunk is az vált be, hogy nem szoptatok folyamatosan. Ha folyton szoptatok, akkor 12 órákat csak ilyen 10-15 perceket alszik két cici bekapás között, aztán cicin is sír meg vonaglik, hogy levegőt nyelt. A férjemmel ketten nem bírtuk így ellátni.

Helyette vettünk egy cumit, azzal legalább a 2,5 órát megpróbáljuk kihúzni, mikor egy ilyen cicizős spirálba kerülünk, és akkor nem fáj annyiszor a hasa, tud rendes mennyiséget enni.

Most leszünk 5 hetesek.

2023. aug. 14. 05:26
 10/18 anonim ***** válasza:
#9-es vagyok. Ami nálunk még bejött, kellett neki még egy réteg ruha, mert kicsit fázott és nagyon sok kalóriát égetett vele.
2023. aug. 14. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!