14 hónapos babátoknak hány foga van már?
Figyelt kérdés
Az én kislányomnak,4 foga van kint teljesen,és most jön felül 2.
Kicsit aggódom,nem kellene már többnek lenni?
Tudom,hogy változó,de mégis.......
(olvastam olyat is,hogy 1 évesen 14 fog)
köszönöm a válaszokat!!!
2010. okt. 15. 16:58
1/8 anonim 

válasza:

Az Én srácomnak 7 foga van.14 hónapos
2/8 anonim 

válasza:

14 hónaposan kemény 3! foga volt a lányomnak... majd 12 hónaposan jött az első. Most 25 hónapos és mind a 20 foga megvan.
3/8 anonim 

válasza:

Szia!
A kislányomnak 8 foga van(2 a múlt héten jött) és most jön még neki alul.
Egy ismerősöm lányának 1 évesen bújt ki az első 2 foga:-)
4/8 anonim 

válasza:

Az egyik kisfiamnak ilyenkor 10 foga volt, a kicsinek 16. Elég változó. Nincs semmi jelentősége, csak annyi, hogy állítólag minél később jön, annál jobban fáj neki. De nekem a kisfiam jobban szenved a fogzástól, mint a nagy szenvedett, pedig neki jönnek hamarabb... De lehet, hogy csak jobban bírta a nagy a fájdalmat :D
5/8 anonim 

válasza:

Na, én cáfolnám ezt a minél később jönnek, annál jobban fáj dolgot :)) A gyerekeimnél észre se vettem a fogzást, csak annyit, hogy koccant a kanál vagy "nini, még egy fogacska"... A fiúké 6 hónapos koruktól jött sorban, a lányaimnak 11-12 hónapos koruktól... nem minden gyereket visel meg a fogzás különben, sok észre sem veszi... nem mindegyiknek fáj :)
6/8 anonim 

válasza:

Lányomnak is 14 volt, de hallottam egy éves 2 fogasról is:-.)
7/8 anonim 

válasza:

Szia!11 foga van és már áttört a 12. is :-)
8/8 anonim 

válasza:

13 és fél hós, 1 éves kora óta 12 foga, 4 rágóval. Most jönnek a szemfogak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!