Ha csak e 2 közül válaszhatnál akkor melyik tetszik jobban és miért?
Figyelt kérdés
Ibolya vagy Luca?
Egyik sem válasz nem elfogadott, inkább ne írj. :)
2023. aug. 10. 04:29
11/21 anonim válasza:
Ibolya. Ez sem tetszik kifejezetten, de a Luca még ennyire sem, elég felkapott és nem is igazán szép név.
13/21 anonim válasza:
Egyik sem! Egy Mira sokal szebb név, szegény gyereket máris elronditod pedig meg ám meg sem született!
14/21 anonim válasza:
Luca. Ibolya nevet egyszerűen nem kedvelem, a Viola változatát viszont igen.
15/21 anonim válasza:
Ha a saját gyerekemnek kéne ezek közül választani, akkor én biztosan az Ibolyát választanám, mert befolyásolnak az ismerősök. Ismerek pár Lucát, de mind nagyképű. Ibolyából egyet ismerek, de ő nagyon kedves és szimpatikus. Ezek alapján én nem tudnám a Lucát választani. De nyilván nem az én gyerekem lesz. A párod mit mond? Ő se tud választani? Ha egyikőtök se tud dö teni, akkor inkább a rokonokat, barátokat kérdezzétek, mert itt csak a két tábor fog megoszlani. Hogy éppen mennyi Luca vagy Ibolya fan nyitja meg a kérdésed, és nem lesz így se reális kép.
16/21 Ambrus Lonci válasza:
Szerintem a Luca szebb de nincs bajom az Ibolyával sem
17/21 anonim válasza:
Tudnám, miért kell 0%-osra lepontozni egy választ, amikor a kérdésre válaszol, hogy NEKI melyik tetszik jobban és miért... és pont még oda is írja, hogy miért. Most ha valakinek nem szimpatikus egy név, amit itt a többség mondjuk preferál, az szíve joga. Igenis, nem szeretem az Ibolya nevet, egy volt osztálytársamra emlékeztet, méghozzá kellemetlenül, ellenben a két Luca, akit ismerek, mindketten aranyos, kedves, bűbájos teremtések, az egyik felnőtt, a másik pedig egy kislány. 14-es voltam, lehet ezt is lepontozni, ha valakinek csak eddig terjed az EQ-ja.
18/21 anonim válasza:
Ibolya. Luca nekem komolytalan, gyerekes hangzású. Az Ibolya meg öreges hangzású; de akkor inkább az. Az egy komoly, "tiszteletet parancsoló" -hangzású név.
Csak Ne becézzétek Ibinek, Ibikének semmiképpen; mert az szörnyű. :) Akkor már inkább Bolyka; meg még majd gondolkozom beceneveken. :):):)
19/21 anonim válasza:
*Bonnie az jó lehetne; csak nincs benne N-betű. :):) Akkor nem becézném az Ibolyát, akkor így használnám; becézetlenül. :):) De, ha valakit nem zavar; hogy nincs benne N betű alapból; akkor akár mehet a Boni is. :):)
20/21 anonim válasza:
*vagy pl akár valami 2.keresztnévvel összevontan;amibe' van n-betű. :):) akár elején, akár másutt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!