3 hónaposan nem tartja a fejét ha hasra fektetem. Normális? Ha tartom ölben, akkor tartja a fejét, de még ejti el
Szia ha te félig úlő helyzetben van és a melledre rakod is néz felefele rád és erősödik. Nagy labdán is tudod hasaltatni közben ringatni..... sok gyakorlat van rá ami nem a tipikus rakd a földre és hasal.
Egyébként nem normális. Keress egy konduktort,dévényest,gyógytornászt.....
Kisfiam ordított, ha hasra mertem tenni 2 hónapos korában, emellett észrevettük, hogy csak balra hajlandó fordítani a fejét. Elvittük dévényeshez, ott mondták, hogy nagyon feszes a nyakizma. Itthoni torna lett javasolva: Hátról hasra fordítás, majd vissza. Háton fekvésből ülésbe húzás.
Ezen kívül még youtube-on kerestem torna videót, azt is csináltuk vele.( [link] Ebben a videóban benne van a labdán való tornáztatás is, amit előző válaszoló is javasolt.
2 hetes kontrollon dícsérték a fejlődést, azóta nincs probléma a hasaltatással,már nagyon élvezi a dolgot.
6, ezzel nem feltétlen értek egyet. Szegény gyereket miért kéne kinlodtatni. Meg kell találni azt a pózt amiben erősödik de neki is kényelmes.
Egyébként elvinném orvoshoz vagy dévényeshez, stb aki ezzel foglalkozik..
De én nem értem, te komolyan napi 2-3 percet hasaltatod a gyereket? Hát akkor nem is csoda.
Ha sír 2-3 perc után, akkor naponta 10-szer tedd le 3 percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!