Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik nevet választanád?

Melyik nevet választanád?

Figyelt kérdés

Kislányunk fog születni és nekünk a A és a Z betűs nevek tetszenek.

Melyiket adnád?

Zara, Zoé, Zorka, Zia, Zenna,Zille.

Annaróza, Abigél, Annabella, Aisa, Adél, Amara.

Vezetéknév: Fonnyadt

2023. aug. 8. 19:20
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Hormonok... 🙄😅
2023. aug. 15. 15:58
 42/56 anonim ***** válasza:
88%

"Nem tehetünk róla ha a vezeték nevünk a Fonnyadt."

Nem tehettek róla, de tehettek ellene. Egyszer kéne meglépni, és a gyermekeiteket, unokáitokat már megkímélnétek a kínos pillanatoktól. Így viszont csak görgetitek magatok előtt, merthogy a hagyomány, és inkább kiteszitek őket is ugyanezeknek a kínos szituációknak.

Simán lehetne belőle egy Fonyódi, Fónai vagy Fonó, és bármelyik felsorolt névvel ezerszer jobban hangzik.

2023. aug. 16. 08:03
 43/56 anonim ***** válasza:
70%
Nem, dehogy! Egyszerűbb hisztizni, hogy ő mindjárt szül, de nem választ senki nevet a lányának.
2023. aug. 16. 08:22
 44/56 anonim ***** válasza:
100%
#42-nek tök igaza van, még felnőttként is meg fogják jegyezni a háta mögött hogy milyen nevetséges neve van, gyerekként meg kész céltábla a gúnyolódásnak. Én szülőként félretenném a hagyományőrzés köntösébe bújtatott önzőségemet, és nem adnám ezt a vezetéknevet a gyereknek, elvégre ott az anya neve is, vagy meg is lehet változtatni. A fonnyadthoz nem létezik olyan név ami jól hangozna.
2023. aug. 16. 09:31
 45/56 anonim ***** válasza:
70%

43) "Egyszerűbb hisztizni, hogy ő mindjárt szül, de nem választ senki nevet a lányának."

Hallod, én szívesen választok helyette nevet a gyereknek, ha ezzel megmentem szegényt egy olyan névtől, mint mondjuk a Fonnyadt Zille 😂😂😂

2023. aug. 16. 11:59
 46/56 anonim ***** válasza:
78%
Gyümölcs, vagy virág névvel próbálkozzatok, Kérdező!
2023. aug. 16. 12:49
 47/56 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván figyelembe kell venni a vezetéknevet, nem tudom, mit gágálsz ez ellen, és többen leírtuk már, hogy hagyományosabb nevet válasszatok hozzá, tehát NE vállasszatok Annarózát, Szofit, Lanát, a legjobb az általad említettek közül az Abigél, a Zorka meg a még szódával elmegy kategória.
2023. aug. 16. 12:50
 48/56 anonim ***** válasza:
100%
Amiket kerüljetek: Alma, Zsálya, Zsurló 😂
2023. aug. 16. 13:03
 49/56 anonim ***** válasza:
Anna vagy Abigél lenne a legjobb. Én még külön ajánlom a Lilla és Lívia neveket is.
2023. aug. 18. 12:30
 50/56 A kérdező kommentje:

A vezeték nevet átirattuk Fonyódira már csak várjuk hogy hivatalos is legyen.

A kislányunk még nem született meg.

Köszönjük azt hogy rá beszéltek minket arra hogy változtassuk meg.

Elnézést hogy az előző

hozzászólásomban ilyen mogorva voltam.

Köszönjük a válaszokat!💜

Két név között vacilálunk: Annaróza és Zorka

2023. szept. 1. 22:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!