"Nem tehetünk róla ha a vezeték nevünk a Fonnyadt."
Nem tehettek róla, de tehettek ellene. Egyszer kéne meglépni, és a gyermekeiteket, unokáitokat már megkímélnétek a kínos pillanatoktól. Így viszont csak görgetitek magatok előtt, merthogy a hagyomány, és inkább kiteszitek őket is ugyanezeknek a kínos szituációknak.
Simán lehetne belőle egy Fonyódi, Fónai vagy Fonó, és bármelyik felsorolt névvel ezerszer jobban hangzik.
2023. aug. 16. 08:03
43/56 anonim válasza:
Nem, dehogy! Egyszerűbb hisztizni, hogy ő mindjárt szül, de nem választ senki nevet a lányának.
2023. aug. 16. 08:22
44/56 anonim válasza:
#42-nek tök igaza van, még felnőttként is meg fogják jegyezni a háta mögött hogy milyen nevetséges neve van, gyerekként meg kész céltábla a gúnyolódásnak. Én szülőként félretenném a hagyományőrzés köntösébe bújtatott önzőségemet, és nem adnám ezt a vezetéknevet a gyereknek, elvégre ott az anya neve is, vagy meg is lehet változtatni. A fonnyadthoz nem létezik olyan név ami jól hangozna.
2023. aug. 16. 09:31
45/56 anonim válasza:
43) "Egyszerűbb hisztizni, hogy ő mindjárt szül, de nem választ senki nevet a lányának."
Hallod, én szívesen választok helyette nevet a gyereknek, ha ezzel megmentem szegényt egy olyan névtől, mint mondjuk a Fonnyadt Zille 😂😂😂
2023. aug. 16. 11:59
46/56 anonim válasza:
Gyümölcs, vagy virág névvel próbálkozzatok, Kérdező!
2023. aug. 16. 12:49
47/56 anonim válasza:
Nyilván figyelembe kell venni a vezetéknevet, nem tudom, mit gágálsz ez ellen, és többen leírtuk már, hogy hagyományosabb nevet válasszatok hozzá, tehát NE vállasszatok Annarózát, Szofit, Lanát, a legjobb az általad említettek közül az Abigél, a Zorka meg a még szódával elmegy kategória.
2023. aug. 16. 12:50
48/56 anonim válasza:
Amiket kerüljetek: Alma, Zsálya, Zsurló 😂
2023. aug. 16. 13:03
49/56 anonim válasza:
Anna vagy Abigél lenne a legjobb. Én még külön ajánlom a Lilla és Lívia neveket is.
2023. aug. 18. 12:30
50/56 A kérdező kommentje:
A vezeték nevet átirattuk Fonyódira már csak várjuk hogy hivatalos is legyen.
A kislányunk még nem született meg.
Köszönjük azt hogy rá beszéltek minket arra hogy változtassuk meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!