KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » BabĂĄk » đŸŒșđŸŒžđŸŒ·Melyik nĂ©v lenne a legjobb?đŸŒșđŸŒžđŸŒ·

đŸŒșđŸŒžđŸŒ·Melyik nĂ©v lenne a legjobb?đŸŒșđŸŒžđŸŒ·

Figyelt kérdés

Alíz, Abigél, Krisztina, Petra, Franciska, Etelka, Violetta, Zselyke, Lili, Johanna, Szófia?

Fenyvesi vezetéknévhez.

NehĂ©z dönteni sok szĂ©p nĂ©v közĂŒl, szeretnĂ©nk leszƱkĂ­teni a listĂĄt. Köszönöm ha vĂĄlaszolsz. FƑkĂ©nt a Franciska felĂ© hĂșzĂłdok, Fenyvesi Franciska milyen lenne egyĂŒtt?

2023. aug. 6. 21:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** vĂĄlasza:
75%

A vezetĂ©knĂ©vhez a felsorolt keresztnevek közĂŒl nekem az AlĂ­z Ă©s a Petra tetszik a legjobban.

A Fenyvesi vezetéknévvel szerintem szép lenne a Fanni, Eszter, Luca.

Ha a Franciska tetszik nektek, akkor ne gondoljĂĄtok tĂșl az is szĂ©p.

2023. aug. 6. 22:04
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/30 anonim ***** vĂĄlasza:
59%
Az AlĂ­z,Lili nagyon szĂ©p szerintem ❀
2023. aug. 6. 22:04
 13/30 anonim ***** vĂĄlasza:
56%
A VirĂĄg lenne a legjobb, ha mĂĄr sikerĂŒlt ennyi virĂĄg emojit beleerƑltetni a kĂ©rdĂ©sbe.
2023. aug. 6. 22:22
 14/30 A kĂ©rdezƑ kommentje:
13-MiĂ©rt kell egy tökre normĂĄlis kĂ©rdĂ©st is elrontani? Biztos hogy nem virĂĄg lesz nagyon nem illik a vezetĂ©knĂ©vhez...bar tudom hogy viccnek szĂĄntad. ha zavarnak nem kötelezƑ reagĂĄlnod Ă©s a kategĂłriĂĄt nĂ©zned...ilyen egyszerƱ. Ă©n szeretem az emojikat, te nem lapozhatsz!
2023. aug. 6. 22:23
 15/30 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Nagy valószíneseggel Franciska lesz de még gondolkodom az Etelkån és a Johannån. Ezek hogy hangaznånak veluk?
2023. aug. 6. 22:38
 16/30 anonim ***** vĂĄlasza:
74%

Szerintem a Lili nem illik a vezetĂ©knĂ©vhez, tĂșl sok az i. Si-li-li, olyan, mint valami csengĂ”hang.

Nekem a Violetta tetszik legjobban.

2023. aug. 7. 04:24
 17/30 anonim ***** vĂĄlasza:
Abigél, Krisztina, Johanna tetszik, a többi nem.
2023. aug. 7. 05:44
 18/30 anonim ***** vĂĄlasza:
Nekem az AlĂ­z Ă©s az AbigĂ©l tetszik csak a felsoroltak közĂŒl. Ha nektek a Franciska tetszik, az sem hangzik rosszul a vezetĂ©knĂ©vvel.
2023. aug. 7. 08:13
 19/30 anonim ***** vĂĄlasza:
Fenyvesi Franciska, AlĂ­z, de a listĂĄn kĂ­vĂŒlrƑl a FlĂłra is tetszene vele.
2023. aug. 7. 09:38
 20/30 anonim ***** vĂĄlasza:
77%
Nekem az AlĂ­zzal tetszik a legjobban, de mĂ©g jĂł a Petra, Krisztina is. Az AbigĂ©llel kicsit kevĂ©sbĂ© tetszik, a többivel mĂĄr nem annyira. A Franciska nevet szeretem, de a Fenyvesi Franciska nekem tĂșl sok, a fentebb emlĂ­tett FlĂłrĂĄval tĂ©nyleg jobban hangzana. Fenyvesi Lili lenne a legrosszabb, nagyon infantilis nĂ©v, akkor mĂĄr inkĂĄbb LiliĂĄna, Ă©s mĂ©g mindig mindenki Lilinek fogja becĂ©zni, de egy sokkal normĂĄlisabb Ă©s felnƑttesebb neve lesz.
2023. aug. 7. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!