đșđžđ·Melyik nĂ©v lenne a legjobb?đșđžđ·
Figyelt kérdés
AlĂz, AbigĂ©l, Krisztina, Petra, Franciska, Etelka, Violetta, Zselyke, Lili, Johanna, SzĂłfia?
Fenyvesi vezetéknévhez.
NehĂ©z dönteni sok szĂ©p nĂ©v közĂŒl, szeretnĂ©nk leszƱkĂteni a listĂĄt. Köszönöm ha vĂĄlaszolsz. FĆkĂ©nt a Franciska felĂ© hĂșzĂłdok, Fenyvesi Franciska milyen lenne egyĂŒtt?
2023. aug. 6. 21:04
11/30 anonim vĂĄlasza:
A vezetĂ©knĂ©vhez a felsorolt keresztnevek közĂŒl nekem az AlĂz Ă©s a Petra tetszik a legjobban.
A Fenyvesi vezetéknévvel szerintem szép lenne a Fanni, Eszter, Luca.
Ha a Franciska tetszik nektek, akkor ne gondoljĂĄtok tĂșl az is szĂ©p.
12/30 anonim vĂĄlasza:
Az AlĂz,Lili nagyon szĂ©p szerintem â€ïž
13/30 anonim vĂĄlasza:
A VirĂĄg lenne a legjobb, ha mĂĄr sikerĂŒlt ennyi virĂĄg emojit beleerĆltetni a kĂ©rdĂ©sbe.
14/30 A kĂ©rdezĆ kommentje:
13-MiĂ©rt kell egy tökre normĂĄlis kĂ©rdĂ©st is elrontani? Biztos hogy nem virĂĄg lesz nagyon nem illik a vezetĂ©knĂ©vhez...bar tudom hogy viccnek szĂĄntad. ha zavarnak nem kötelezĆ reagĂĄlnod Ă©s a kategĂłriĂĄt nĂ©zned...ilyen egyszerƱ. Ă©n szeretem az emojikat, te nem lapozhatsz!
2023. aug. 6. 22:23
15/30 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Nagy valĂłszĂneseggel Franciska lesz de mĂ©g gondolkodom az EtelkĂĄn Ă©s a JohannĂĄn. Ezek hogy hangaznĂĄnak veluk?
2023. aug. 6. 22:38
16/30 anonim vĂĄlasza:
Szerintem a Lili nem illik a vezetĂ©knĂ©vhez, tĂșl sok az i. Si-li-li, olyan, mint valami csengĂ”hang.
Nekem a Violetta tetszik legjobban.
17/30 anonim vĂĄlasza:
Abigél, Krisztina, Johanna tetszik, a többi nem.
18/30 anonim vĂĄlasza:
Nekem az AlĂz Ă©s az AbigĂ©l tetszik csak a felsoroltak közĂŒl. Ha nektek a Franciska tetszik, az sem hangzik rosszul a vezetĂ©knĂ©vvel.
19/30 anonim vĂĄlasza:
Fenyvesi Franciska, AlĂz, de a listĂĄn kĂvĂŒlrĆl a FlĂłra is tetszene vele.
20/30 anonim vĂĄlasza:
Nekem az AlĂzzal tetszik a legjobban, de mĂ©g jĂł a Petra, Krisztina is. Az AbigĂ©llel kicsit kevĂ©sbĂ© tetszik, a többivel mĂĄr nem annyira. A Franciska nevet szeretem, de a Fenyvesi Franciska nekem tĂșl sok, a fentebb emlĂtett FlĂłrĂĄval tĂ©nyleg jobban hangzana. Fenyvesi Lili lenne a legrosszabb, nagyon infantilis nĂ©v, akkor mĂĄr inkĂĄbb LiliĂĄna, Ă©s mĂ©g mindig mindenki Lilinek fogja becĂ©zni, de egy sokkal normĂĄlisabb Ă©s felnĆttesebb neve lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!