đșđžđ·Melyik nĂ©v lenne a legjobb?đșđžđ·
Figyelt kérdés
AlĂz, AbigĂ©l, Krisztina, Petra, Franciska, Etelka, Violetta, Zselyke, Lili, Johanna, SzĂłfia?
Fenyvesi vezetéknévhez.
NehĂ©z dönteni sok szĂ©p nĂ©v közĂŒl, szeretnĂ©nk leszƱkĂteni a listĂĄt. Köszönöm ha vĂĄlaszolsz. FĆkĂ©nt a Franciska felĂ© hĂșzĂłdok, Fenyvesi Franciska milyen lenne egyĂŒtt?
2023. aug. 6. 21:04
1/30 anonim vĂĄlasza:
A Fenyvesi nagyon szép név, nagyon tetszik. Amiket vålasztottatok, azok nekem annyira nem. Nekem az alliteråló nevek nem jönnek be (Franciska).
A felsoroltakbĂłl a SzĂłfiĂĄt adnĂĄm, ha ezeken a neveken kĂvĂŒl mĂĄst nem lehetne adni.
2/30 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Köszönöm, lehet Ărni mĂĄs egyĂ©b nevet is ami szerintetek illenne a vezetĂ©knĂ©vhez. :) Csak ezek voltak a listĂĄn Ă©ppen de Ășj ötletek is jöhetnek. :)
2023. aug. 6. 21:17
3/30 anonim vĂĄlasza:
Nekem ezek közĂŒl az AlĂz,Petra, Johanna tetszik. De a lĂ©nyeg hogy a vezetĂ©knĂ©vhez passzoljon, ez egyedĂŒl a Zselykenel nem okĂ©s, az nagyon nem illik. KĂŒlönben az összes nĂ©v vĂĄllalhatĂł, normĂĄlis , többĂ© kevĂ©sbĂ© gyakori Ă©s szĂ©p nĆi nĂ©v, egyedĂŒl az Etelka ami kicsit szokatlan mostanĂĄban.
4/30 anonim vĂĄlasza:
Szerintem az AbigĂ©l a legszebb ezzel a vezetĂ©knĂ©vvel, kifejezetten jĂłl hangzanak egyĂŒtt.
5/30 anonim vĂĄlasza:
A Krisztinåt vålasztanåm, de szép a Franciska is. Szent Franciska szimpi nekem.
7/30 anonim vĂĄlasza:
Hogy ezt az idiĂłta zselyke nevet miĂ©rt nem lehet vĂ©gre kiiktatni az utĂłnĂ©v jegyzĂ©kbĆl...
8/30 anonim vĂĄlasza:
Ezt a Zselyke nevet felejtsĂŒk mĂĄr el, annyira idĂ©tlenĂŒl hangzikâŠ
Ezek közĂŒl szerintem AbigĂ©l, Lili, SzĂłfia jĂłl passzol a vezetĂ©knĂ©vhez.
9/30 A kĂ©rdezĆ kommentje:
7-8. Szerintem nincs vele baj, ĂzlĂ©s kĂ©rdĂ©se kinek tetszik..örĂŒlnĂ©k ha csak a kĂ©rdĂ©semre tudnĂĄl vĂĄlaszolni, nem vĂ©lemĂ©nyeket kĂ©rtem a nevekrĆl, köszi. Meg nem azt kĂ©rdeztem kinek melyik TETSZIK, Ăgy a nem tetszĂ©st sem kell kĂŒlön megjegyezni itt ha lehet!!
2023. aug. 6. 21:59
10/30 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Egyébként igazatok van, az éppen nem passzol a vezetéknévvel. De még nagyon tetszik az Etelka, Abigél, Johanna is.
2023. aug. 6. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!