Beleharapott egy szál cigibe a kksfiam,csak az elejéből egy kis darabot.(1,5 éves) Rohanjak vele ügyeletre?
Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 20:39
12/24 anonim válasza:
Akkor sem lesz baja, ha lenyelt valamennyi dohányt. A cigiben a legrosszabb dolog az égés, nem maga a dohány. A passzív dohányzás engem is jobban aggasztana.
13/24 A kérdező kommentje:
10-es
Nem dohanyzom a lakásban,ergo nem passzív dohányos,van kilepőnk(nem erkély)ott dohányzom!
A pénz spórolásban viszont igazat adok.
2023. aug. 6. 21:23
14/24 anonim válasza:
Nem lesz baja.Kicsit lehethogy csípte a dohány a nyelvét,legalább megtanulja ,hogy rossz,máskor nem fog kísérletezni.
15/24 anonim válasza:
11-es: olvass utána a nikotinnak, mint méregnek, akkor rájössz, hogy elvileg lehet baja egy gyereknek, ha dohányterméket eszik. Egy ekkora gyereknek fél cigaretta elfogyasztásan haalos lehet.
Itt szerencsére a gyerek nem ette meg, illetve nem volt mérhetö mennyiség, de a cigaretta, föleg maga a dohány erösen mérgezö.
16/24 anonim válasza:
Én gyerekkoromban állítólag ettem a cigit, többször rajta kaptak, hogy tömöm a számba. Jelentem jól vagyok.
17/24 anonim válasza:
Ha nem tudsz megnyugodni, vidd be az ügyeletre.
18/24 anonim válasza:
Aki azt írja nem kell dohányozni,nem kell megvenni,draga, annak azért feltűnt,hogy nem pénzügyi tanácsadást kert a kérdező?
Kerdező,ha nem vagy nyugodt,hívd fel az ügyeletet vagy vidd be,hogy megnyugodj,de szinte biztos,hogy nem lesz baja a gyereknek ettől.
19/24 anonim válasza:
Semmi baja nem lehet lenyelve sem.
20/24 anonim válasza:
Én csak a tarolasra szeretnék reagálni - simán tudod olyan helyre tenni, ahol nem etu el (szekrény felső polca pl). A tisztitoszereket, gyógyszereket, késeket is ott tárolod, ahol nem fér hozzá gondolom, szerintem a cigi ék is találsz ilyen helyet a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!