Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beleharapott egy szál cigibe...

Beleharapott egy szál cigibe a kksfiam,csak az elejéből egy kis darabot.(1,5 éves) Rohanjak vele ügyeletre?

Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 20:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem égett a cigi akkor én nem rohannék sehova.
2023. aug. 6. 20:45
 2/24 A kérdező kommentje:

Nem égô cigi volt,egyet vett ki a dobozból amíg egy pillanatra elfordultam.Bár ez teljes mértékig az én hibám,mert elérte a táskámat😔

Biztos nem lesz baja?

2023. aug. 6. 20:50
 3/24 anonim ***** válasza:
82%

Most BELEharapottt, vagy LEharapott egy darabot, illetve ha az utóbbi, akkor meg is ette vagy kiköpte?

Egyébként NE ROHANJ az ügyeletre, hanem hívd fel öket, ök meg tudják mondani, kell-e valamit tenni. DE alapesetben semmi baja sem lesz hacsak nem evett meg legalább fél cigit.

Meg gyerek mellett nem kellene cigit tartani a lakásban.

2023. aug. 6. 20:56
 4/24 anonim ***** válasza:
93%
Semmi baja nem lesz, ne aggódj.
2023. aug. 6. 20:58
 5/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Leharapott egy kb fél centit belőle,ment a szájába de lenyelni nem nyelt le belőle szerintem.Ami belement kiszedtem.

Tudom hogy rettenetes szokás sajnos,de egy panelben élő hol tárolja?a lépcsőházban?

Az más kérdés,hogy nem figyeltem és elvette amiért sík ideg vagyok.

2023. aug. 6. 21:03
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lesz ennyitől baja.
2023. aug. 6. 21:04
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja sem lesz,főleg hogy nem nyelte le.
2023. aug. 6. 21:10
 8/24 anonim ***** válasza:
72%

Semmi baja nem lesz! Annyiban minimális van minden káros anyagból.

Az én 10 hónapos kisfiam a cipők talpáról szedegeti le a retket és veszi a szájába, ha egy fél pillanatig nem vagyunk a sarkában... 😨 Nagyon kell rájuk figyelni.

2023. aug. 6. 21:12
 9/24 A kérdező kommentje:

És ha nyelt egy pici dohánydarabkát?

Mondom rögtön a száját mostam,de nem tudom nyelt e le,szerintem nem.

Utolsó igen,igazad van…nagyon kell figyelni,nem hiszem el hogy ilyen barom állat vagyok hogy nem figyeltem😔

2023. aug. 6. 21:18
 10/24 anonim ***** válasza:
35%

„Tudom hogy rettenetes szokás sajnos,de egy panelben élő hol tárolja?a lépcsőházban?”

A boltban. Nem kell megvenni, és nem fogja lenyelni.

Rengeteg pénzt lehet vele megspórolni, és a gyerek sem szív a a passzív dohányzás miatt. Ez utóbbi sokkal aggasztóbb, mint az, hogy megrágta egy kicsit.

2023. aug. 6. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!