Milyen almalevet/baracklevet adtok a babátoknak?
Figyelt kérdés
január végén tölti az 5 hónapot a babóm, csak anyatejes. Arra gondoltam, hogy szeretném úgyan a főzikkel megvárni a 6 hónapot, de egy kis almalevet adnék neki már 5 hónapos kortól, csak a levét, semmi rost. Ti milyen almalevet adtok neki? Lehet kapni babáknak valót, vagy otthon csináljátok (pl gyümicentrifuga). Sokszor olvasom hogy adtok barackot is. Ilyenkor hol veszitek meg? Vagy azt is lehet valahol kapni pépesítve? Sok kész kaját nem szeretnék neki adni, inkább csak frisset, amiből lehet.2008. dec. 31. 21:20
1/3 anonim válasza:
Az én lányom nem hajlandó megenni/inni semmilyen konzerv kaját.
Amúgy kecskemétinek a cuccaival próbálkoztam.A paradicsomlevét használjuk paradicsomos krumplihoz.
2/3 anonim válasza:
Reszeljel almat, es hagyd allni. Amikor lesz mar almale, akkor nyomkodd ki az almabol, es azt az igazi almalevet itasd meg a picivel, hiszen mindegy, hogy almakent, vagy innikent kapja meg. Az almabol pedig sussel almaslepenyt. Ha szereti, adjal neki gyakrabban, de mindig cukor nelkul!
Buek!
3/3 anonim válasza:
Én is igy gondoltam, hogy kész kaját nem akarok adni neki. De mivel most nincs az almán kívül igazán semmi, kénytelen vagyok üvegeset venni. Viszont szereti. Van mindenféle: alma-őszi-sárga-sütőtök-csipkebogyó stb innivaló, és pürék is rengeteg féle. RÁadásul egy zöldborsó fözeléket olyan pici adagban nem igazán lehet megcsinálni, vagy vegyeszöldséget. Én mindet megkóstoltam egész jó. Nincs bennük "elvileg" semmilyen káros anyag: tartósítószer, cukor stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!