Ki milyen véleményel van és tapasztalattal a laktoherb tearol? Nagyon sokan mondjak nem hat nem válik be ugyan akkor meg sokan is dicserik, kinek ki a tapasztalta ?
Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 18:11
11/18 anonim válasza:
Nekem bevált ha nem.iszom ninvs is annyi tejem..a mwcsek teát nem.lwhwt inni csak 1 hétig
12/18 anonim válasza:
Miért kell lepontozni, sőt egyáltalán pontozni az itteni válaszokat? Tapasztalatot kért a Kérdező, azt kapott!!! Aki lepontozott mindenkit, nem akarja megírni mi fene baja van? Szövegértési? Vagy itt éli ki Magát? 🤦🏻♀️
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen lányok!vegyesen vannak akkor a vélemények férjem pedig meg vette hat meglátjuk mit hoz ki belőle beválik vagy sem vagy csak egy “reklám” 😀
2023. aug. 6. 01:17
14/18 anonim válasza:
Ha már megvette, akkor igyad! Kárt nem okoz. Ha meg akár placebóként is működik, akkor már megérte.
15/18 A kérdező kommentje:
Persze iszom már kettő filter leis toltam! :D egyébként nem ízesítettem semmivel de írja kis mezzel lehet, lehet kevés cukorral is pótolni a mézet?
2023. aug. 6. 11:02
17/18 A kérdező kommentje:
Igen én is gondoltam rá miert is ne ha mézzel lehet 😂 hülye volt a kérdés! 😂
2023. aug. 6. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!