Ár/érték arányban nektek melyik pelenka vállt be?
Figyelt kérdés
Lidl, penny?
Vagy esküdtök a "nagy" márkákra Libero, pampers?
Hol vásároltok jutányosan pelenkát, ami jó is?
2023. aug. 4. 18:44
11/16 anonim válasza:
8 és 6 évesek a gyerekeim, így nem friss az élmény, de szerettem a DM és Rossmann sajátmárkás pelusokat eleinte, de legtöbbet 100db-os Gazdaságos pelust rendeltem. Most is 6-7000Ft a 100db. Jó volt a méretezés, soha nem eresztett. Imádtam.
12/16 anonim válasza:
Pampers prémium care és a bugyi pelenka
Lidl, DM szart se ért nekünk. Állandóan kifolyt belőle minden.
Rossmann meg egész jónak tűnt.
14/16 anonim válasza:
Pampers Premium Care, Libero Touch, és a Tesco-s bugyi pelus.
Ezektől nem lesz sosem kiütéses, nem folynak ki, és nagyon szeretem rajtuk a jelző csíkot is.
Ami a legrosszabb volt eddig (erős kipirosodást okozott, és kifolyt sajnos) a Lidl és a DM sajátmárkás pelusa.
Az Aldis még elmegy, ha nincs más éppen.
16/16 anonim válasza:
Libero touch és a pampers pants nagyok jók,de drágák.
Ami még jó,és olcso az a rossmann,dm es pelus,de attol kipirosodott mindkét gyerek popsija.Most lupilu van( lidl),ez olcso is és jó is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!