Nem nyítja ki a száját a baba?
8 hónapos a kislányom ! 5 hónapos korától hozzá táplált, az elejen még egész jó volt..
De mostanra? Megsem akarja kóstolni mit kap. Igy szenvedünk hónapok óta.
Már annyira nem nyitja ki hogy nem csak evésnél hanem a fogát sem engedi le kenni gyógyszert is nehezen tudok neki be adni ami szirupos.
Egyszerűen én nem értem. Össze szorítja és ennyi.
Anyatejes. Néha néha ki nyitja és eszik pár falatot de aztán ujra össze szorítja.
A fogait is alig tudom meg nézni. A száját nem tudom ki törölni a fogait tisztítani vagy bármi ami a szájával kapcsolatos..asszem már teljesen kivagyok ettől.. :(
Igen a fogai is jonnek pont most tört át a 2 felső mettsző fog.
Alul van 2 foga még.
Igen azis lehet hogy érzi a feszültséget es némileg már aztis hogy erőltetés az egész .
Pedig minden nap ujra es ujra nyugiba megcsinalom a kis hamijat meg minden nem adom fel de nem egyszerűen nem tetszik neki.
Volt olyan hogy a fiam nem evett meg összvissz egész nap egy fél banánt.
Semmi baj nincs próbálkozz ne add fel ilyen ez a fogzás :)
Napokom belül jobb lesz,az is lehet rossz evő lesz sose lehet tudni
Kitartás
8 hónaposan nyugodtan el lehet kezdeni a darabos ételeket, nembaj ha nincs foga, az ínyükkel megrágják a babák. Puha ételek adj neki, puhára főzött tészta, fasírt, párolt alma, babacsinta stb. Ilyenkor már szeretnek egyedül próbálkozni.
Nem kell megijedni attól sem ha öklendezik eleinte, ez is egy tanulási folyamat, nem fog megfulladni 😊
Megprobalom a darabosat koszonom :)
Csak merem remélni hogy egyszer jobb lesz es nem rontottam el mindent :( magamat hibáztatom már teljesen kikészit ez a dolog
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!