Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A milumil tapszert hogyan...

A milumil tapszert hogyan kell adagolni az első 1-2hetbe ? Mert a gyerek orvos igazából nem mondta annyi van rá írva 7xer /1 de az hogy hány ml viz kell hozza nincs leírva

Figyelt kérdés
2023. aug. 1. 23:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az első oszlopban tényleg úgy van írva, az első hetekben orvos utasítása alapján, vagy valami ilyesmire emlékszem.

Nem értem, miért van az így javasolva, de szerintem ez zavarta meg a kérdezőt.

2023. aug. 2. 10:27
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen az zavart meg igazából első gyermekes anyuka vagyok ráadásul ikrekkel és tegnap volt az első itthoni éjszaka és császárom volt szóval totál is hulla vagyok, mint minden más anyuka természetesen! Köszönöm a segítséget, annak is aki megjegyzést tett tapasztalatlan vagyok meg majd bele Jovok! És az zavart be hogy igen vedono gyerek orvos javasolja csak mikor a férjem kiment akkor neki semmit nem mondtak rá csak hogy 7xer -1 .. na mindegy is köszönöm mégegyszer nektek lányok :)
2023. aug. 2. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!