Milumil 1 es tapszert iszunk potlaskent. Felek hogy allergias lesz ra a gyerek hogy nez ki a kiutes ha megis allergizalna?
Iszunk..te is iszod??
Légy találékony, a google 1000+1 képet ad ki
Száraz a bőre, nálunk ugyanez van.Menjetek el a gyerekorvosotokhoz ő tud írni speciális krémet neki.
Holnap küldök képet.Ma nem vetkőztetem a babát már mert szunya van.
Meg a szemét se baj ha látja az orvos.
Iszunk, szemecskéje, piroskás a kis bőre... brrrrrrrr!!!
Szerintem az orvosocskát kérdezd, holnap telcsizz neki, biztosan segít.
a szem váladékozás nálunk is gyakori gond volt a babáim fél éves koráig kb., kisebbiknek szerintem legalább 4szer volt ilyen...Floxalt írtak rá, a kamillát nekem nem javasolta a doki mivel az is allergizálhat (éppen pöttyökkel pl..). Elég egy forralt vizes vattával naponta többször letörölni a váladékot, belülről kifelé határozott mozdulattal (gondolom megmutatták), illetve az orrnyereg mellett két oldali masszírozó körkörös mozdulat segíti az eldugult könnycsatornák megtisztulását. A youtubeon valahol van róla videó hogy kell, én masszírozgattam nekik és akkor el is múlt mindig.
És ne vidd ki szélben, mert ilyenkor az nem tesz jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!