2 hónapos gyerek mellől csak szerintem gáz elmenni egy konferenciára?
Azt se tudod mit dolgozik pontosan, de ítélkezel? Mit számít hogy pár idegen mit gondol egy másik idegenről?
Nem,nem gáz amúgy. Van apja is gondolom annak a gyereknek.
Más anyákat szidalmazni rosszindulatú károgó Magdi anyusként csak szerintem gáz?
Komolyan mondom, kérdést feltenni hogy szidhasd egy távoli ismerősödet ultraciki!! Nincs életed? Hány éves vagy, 85? A házunk előtt mindig kiülnek tavasszal a nénikék kipofázni a körülöttük élők életét, esetleg megadjam a címet, beülsz közéjük? Kiválóan illenél a sormintába! Tárt karokkal fogadnának egy másokra köpködő nőt, a saját sztorijaikat már biztos unják.
Nem gáz,ha nekik jó.
Lehet viszi magával a babát is, és pl egy szállodai szobában lesz apukával az előadás ideje alatt.
Az apa megy?
Én anya létemre ezt két honapos mellett nem vállaltam volna. A főnökök még jo hogy legalább szülni hagyják az embert es már rángatnák vissza." Szép'
Hatossal értek egyet. Valaki szereti a munkáját, igényes is rá, és szülés után sem játssza el a "csak a gyerek" álszentkedést, hanem kiszakad egyszer-egyszer a mókuskerékből és foglalkozik a munkájával. Én is ismerek ilyen nőt, kiegyensúlyozott ő is és a gyereke is.
Ezért maximum irigyelni lehet, nem gáznak gondolni. Persze abban az országban, ahol a gyerekeket is úgy tervezik, hogy egy másodpercre se kelljen visszamenni dolgozni és az utolsó órát is ki lehessen venni a gyedből és egyéb pecspénzekből, ott persze ez érthetetlen és "gáz".
Neked ehhez semmi közöd nincs.
Jó szar életed lehet, ha ráérsz a máséval foglalkozni, már nem azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!