A milumil tapszert hogyan kell adagolni az első 1-2hetbe ? Mert a gyerek orvos igazából nem mondta annyi van rá írva 7xer /1 de az hogy hány ml viz kell hozza nincs leírva
Figyelt kérdés
2023. aug. 1. 23:10
1/12 anonim válasza:
Általában 3 óránként szokták javasolni, de ez igény szerint eltérő lehet...
2/12 anonim válasza:
Ja azt meg kétlem, hogy nincsenek rajta az arányok...
1 kanál tápszer és 30 ml víz...
2 kanál 60 ml...stb..
3/12 anonim válasza:
Védőnő? Amúgy kb 30ml elsőre aztán látod, elfogy e. 1kanál por=30ml víz.
4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm csak a dobozra az van írva hogy 1-2hetes kor “vedono gyerek orvos megbeszélés alapján” csak semmit nem mondott rá annyi van rajta hogy 7-1xer egy így nem tudtam egy kanálhoz mennyi viz kell
2023. aug. 1. 23:29
5/12 anonim válasza:
Jahh azt ne nézd, úgy csináld, ahogy az utána lévő oszlopban.
6/12 anonim válasza:
Igy van, 30 ml vizhez egy kanal por.
7/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de te nem tudsz olvasni? Az osszes tapszeren rajta van az adagolas es az elkeszitesi mod.
Miert nem talalod meg rajta? Nem ertem.
8/12 anonim válasza:
lehet fáradt hetes
Ha csapvizet veszel, akkor előtte a vizet előtte forrald fel és hűtsd vissza.
9/12 anonim válasza:
Rajta van a dobozán az adagolás. Ahogy minden más információ is ott a dobozán, csak el kéne talán olvasni.
10/12 anonim válasza:
8-as, lehet faradt, persze. De most ez is olyan, hogy szerintem nincs olyan kisgyermekes anyuka, aki ne lenne valamilyen szinten faradt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!