Az baj, ha egy baba az első napokban sokat alszik?
Nem baj. Teljesen normális. Most született, elfáradt ő is. Plusz neki most egy orvosi vizsgálat is nagyon-nagyon fárasztó. Ne aggódj, valószínűleg nem marad így örökre.
Be van sárgulva vagy kicsi súllyal született? Miért mondták hogy ébreszd 3 óránként? Elég elavult tanács.
Lehet, hogy sàrga, lehet, hogy ,,sokkban" van az első napi szeparàciótòl. Ha nem pisilt, az nem jó. Mennyi ideje?
Keltenèm 2 òrànkènt enni ès előfejnèk neki. Ha nem elèg erős, akkor nem bìrja kiszivni a tejet. Mièrt vàlasztottàk el tőled ès mièrt kapott tàpszert? Kàros szokàs, ès ti szívjàtok meg, nem az, aki a hülyesèget csinàlja.
Lehet szerencséd van és alvós babád lesz.
Èn este nem kelteném 3 óránként, de lehet amúgy sem. Valószínűleg amúgy a tápszer miatt. Jóllakott, most alszik.
Ha nincs elég pisis pelus, akkor biztos ébreszteném, hátha csak ennyi a gond.
Jobb ezt megpróbálni szerintem, mint emiatt esetleg elszúrni a későbbi szoptatást. Hamar kiderül, hogy javul-e a helyzet utána.
Nekem az első 1-2 hétben kelteni kellett a kisfiamat, mert sárga volt. Egyébként elég soká múlt el a sárgás ármyalat teljesen, ennek ellenére a védőnő már azt mondta kb. két hét után, hogy szerinte abbahagyhatom az ébresztést, ha magától nem kel. Onnantól 1-2 alkalommal kelt éjszaka, kb. 2 hónaposan pedig már teljesen átaludta, és azóta is átalussza (most 10 hónapos múlt).
Tehát az ébresztés nem kavart be a későbbi alvásába.
#6 Szerintem az első pár napban nem kellett néznem a pelusok számát. A lányomnak sem volt többször fél napjg.
Talán 2-3 mekóniumos pelus kellett. Azért maradt meg mert többször rákérdeztem, hogy nem gond-e, hogy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!