Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babák miért sírják, üvöltik...

A babák miért sírják, üvöltik végig az utakat a babakocsiban/személyautóban?

Figyelt kérdés

Nagyon sok anyuka mondta már, hogy a kisbabája csak a kezében nyugodott meg, a hordozóban, babakocsiban szó szerint végigordította az egész utat, egyáltalán nem nyugodott meg.

Ennek mi az oka?

2023. júl. 30. 08:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A repulos valaszra. A repulo ugyan olyan tomegkozlekedesi eszkoz mint a metro vagy a villamos. Aki nem birja hogy gyerekek is vannak rajta az bereljen privat jet-et vagy vegyen egy fuldugot!
2023. júl. 30. 15:19
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

11-es, persze, csak amíg a metrón hallgatod 5 percig, addig a repülőn alsóhangon is 1,5-2 órán át.

Valamint repülni nem muszáj feltétlenül kisbabával, nyugodtan mehetsz kocsival a kis csimótáddal, vagy le a helyi bányatóhoz... Az ilyeneknek, mint te, az való úgyis.

Nekem is van gyerekem, tudtuk róla, hogy nem bírná a repülést, nem is szenvedtettem ezzel sem őt, sem magunkat, sem pedig a többi utazni vágyót. Máshogy intéztük az utazásokat, amíg pici volt.

2023. júl. 30. 15:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Jaja😃 a banyato az valo nekunk!

Amugy evidens hogy mondjuk egy 1,5 oras repulo ut helyett egy 12 oras autozast valasszunk olyan gyerekkel aki nem szeret utazni. Tok jo otlet koszi!

2023. júl. 30. 21:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Ott legalább csak ti hallgatjátok az ordítást, nem másik 130 utas.
2023. júl. 30. 21:53
 15/18 anonim ***** válasza:
41%
Ez tovabbra is tömegközlekesési eszköz. Értem hogy van pro meg kontra érvelés, de kb annyi értelme van erről beszélni mint ma a melegházasságról magyarországon, lehet házasodni melegeknek? Nem... Lehet utazni kisbabával? Igen, akkor hát el kell fogadni,és fel kell készülni, mondom a füldugó fülhallgató csodákra képes..
2023. júl. 30. 21:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy miért kell bárhová ráncigálni egy babát, aki ennyire utál utazni... Ha a másfél órás repülőutat végigordítja, akkor lehet a környéken kellene vele kikapcsolódni, szerintem neki mindegy, hogy a tengerparton pancsol, vagy a helyi strandon, a szülő meg feláldozhatja magát, valószínűleg következő évre már megbarátkozik az utazással, és sem őt, sem az utastársakat nem kell idegkimerülésbe kínozni...
2023. júl. 30. 22:20
 17/18 anonim ***** válasza:
74%

Jajjj 16-os, szerinted az ilyen szülő, aki sz.rik magasról több, mint 100 emberre, mert "hÁt a RePüLő iS tÖmeGkÖzLekEdÉs", akkor mennyire érdekli a saját gyereke?

Kell a Facebookra a strandon fetrengős kép, apukának is kijár, hogy délelőtt 11-kor már a homokba hányjon a sörtől...

Pár év múlva ugyanezeknek a gyereke fogja az étteremben felborítani kis híján a pincért, mert nekiszalad, dehát Ödönkére nem lehet szólni, leültetni az asztalhoz, a pincérnek ez a munkája, kerülje ki.

2023. júl. 30. 22:42
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
17-es. Nekünk temetésre kellett hazajönni annó kisbabával. Nem ordította végig de volt hangja. Mondjuk nem tudom ki temetette volna el apámat ha nem jövök haza, de gondolom ilyen suttyó bunkót nem tudsz elképzelni még egyet, akinek a ‘RePülŐgÉp TöMeGkÖzLeKeDÉsI eSzKöZ’
2023. aug. 6. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!