Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Graco testvérkocsi befér egy...

Graco testvérkocsi befér egy személyautó csomagtartójába?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
57%

Melyik és milyen kocsiba? Nagyon sok fajta van, mint ahogy autó is rengeteg...

Nekünk Graco Quattro Tour van, a 3 ajtós Honda Civicem csomagtartójába még éppen hogy befér, de oda más már nem megy be.

A páromnak VW Borája van, abba még a bicikli és a kismotor is befér a babakocsi mellé :)

2011. ápr. 7. 13:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem seat cordoba van,viszonylag nagy csomagtartóval.Graco quattro tour sima babakocsim van,de most készülök venni egy ilyen graco testvérkocsit csak attól tartok nem férne be...

Neked ez testvérkocsi?

2011. ápr. 7. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Be fog férni.
2011. ápr. 7. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Jaj bocsi, csak most olvasom, hogy testvérkocsiról van szó, nem tudom, hogy kerülte el a figyelmemet :)

A miénk csak sima.

Esetleg keress vagy kérdezz rá, hogy összecsukva mekkora vagy ahol vennétek, ott is meg lehet kérdezni.

2011. ápr. 7. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is csak normál Graco Quatro Tour babakocsim volt, de a Skoda Octaviaba gond nélkül befért, meg még 3-4 nagy bőrönd, az utazóágy és az etetőszék is. Szóval szerintem a testvérkocsi nem olyan nagy hogy ne férne be.

A babakocsi méreteit itt meg tudod nézni:

[link]

Az autó méretei attól is függenek hogy melyik évjárat és fajta. Szóval a google-ban rá tudsz keresni szerintem erre is.

2011. ápr. 9. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!