A babák miért sírják, üvöltik végig az utakat a babakocsiban/személyautóban?
Nagyon sok anyuka mondta már, hogy a kisbabája csak a kezében nyugodott meg, a hordozóban, babakocsiban szó szerint végigordította az egész utat, egyáltalán nem nyugodott meg.
Ennek mi az oka?
Sok ember felnőttként sem szeret hosszú ideig bezárva lenni egy kisterű valamibe. Bekötve pláne. Csak ugye mi felnőttek tudunk beszélni, meg van még jópár eszközünk. Pl. nem megyünk.
De a kisbabáknak ennyi egyelőre az eszköze, ha nem jó valami. A sírás.
Jaj igen, ez a legnagyobb hiba amúgy.
Még tavaly az egyik barátnőmet kivitte az apja Spanyolországba nyaralni, (de amugy a rokonaik is ott laknak) és azt mondta, hogy amikor nagyon álmos és fáradt lett - mármint a barátnőm - pont akkor kezdett el hisztizni egy kisgyerek, utána meg nekikezdett sírni egy kisbaba, de órák hosszaig.
Gondolhatod, mennyire tudta kipihenni magát.. 😄
4# Dettó, mindennap elvezettem ctg-re 40+6-ig (2x40 perc), sokszor még egy bevásárlást is beiktattam, hátha beindul magától a szülés. 38. hétig dolgoztam, mindennap autóztam. Szeretek vezetni, menni, a kislányom mégis utálja az autót. :D
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!