4 hónapos lesz a kisfiam, popsiban 38,1-et mértem. Fogzástól lehet?
Figyelt kérdés
Olyannyira ömlik a nyála, hogy egy nap csak emiatt többször öltözünk át. Hiába torolgetem, a nyalkendő melegíti a hosegben.
Ma hajnali 2kor észrevettem hogy melegebb. Nincs más tünete. Első baba és nagyon aggódom.
Bocsi a helyesirasert, a szemem akad fel olyan fáradt vagyok, de nem merek elaludni nagyon féltem.
Orvossal beszélni fogok csak tapasztalatokra lennek kivancsi. Koszonom
2023. júl. 30. 04:16
11/17 anonim válasza:
Senki nem mondta,hogy faj nekünk kérdező
Majd ha már rutinos leszel,rájössz,hogy nem kell minden kis hőemelkedés ,láz miatt bepanikolni.
A 38,1 nem olyan katasztrófa
Két gyerekem van,hidd el tudom miről beszélek.
De ha te így láttad jónak akkor rendben van.megertettuk.
12/17 A kérdező kommentje:
Nem pánikoltunk, szimplán szeretnénk a helyzetből kihozni a maximumot amit a gyerekért meg tudunk tenni... sajnos nem voltunk tisztában azzal,hogy kit kell keresni, de végül jól tettük hogy őket hívtuk.
2023. júl. 30. 20:58
14/17 A kérdező kommentje:
Mindig fel fel megy egy kicsit a hőmérséklete.
2023. júl. 31. 00:26
15/17 anonim válasza:
Voltatok vele orvosnal vagy volt nálatok az orvos?
16/17 A kérdező kommentje:
Igen voltunk vele orvosnál. Nem tudott semmit sem mondani, csak hogy biztos valami virus.. ha nem mulik 2-3 nap alatt akkor vissza kell menni. Azóta már volt 38.8 is tehát nem hinnem, hogy a foga lenne a problema...
2023. júl. 31. 20:53
17/17 anonim válasza:
Igaz nekem mar nagyobb a fiam,de múltkor három nap volt nekünk is magas láz, aztán ahogy jött úgy el is tűnt,majd kiütéses lett a kicsi .apró kiütések a testen,de nem viszketnek,semmi probléma velük.ne ijedj meg,ha nektek is lesz olyan.mi fenistil cseppeket kaptunk rá,antibiotikumot erre nem szabad szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!