4 hónapos lesz a kisfiam, popsiban 38,1-et mértem. Fogzástól lehet?
Olyannyira ömlik a nyála, hogy egy nap csak emiatt többször öltözünk át. Hiába torolgetem, a nyalkendő melegíti a hosegben.
Ma hajnali 2kor észrevettem hogy melegebb. Nincs más tünete. Első baba és nagyon aggódom.
Bocsi a helyesirasert, a szemem akad fel olyan fáradt vagyok, de nem merek elaludni nagyon féltem.
Orvossal beszélni fogok csak tapasztalatokra lennek kivancsi. Koszonom
Lázat nem de hőemelkedést okozhat. Baromság hogy nem. Ha benyalna valamit az nem egy egyszeri enyhe hőemelkedéssel jön ki. Mert hogy a fiamnak mindig volt minden fognál de csak ennyi. Egy enyhe hőemelkedés.
Kérdező! Ha fentebb megy, esetleg tartós lesz akkor orvos. Amúgy erre gyógyszer se kell még
Igen feljebb ment, tudom higy le kell vonni...
Mar 38.5 mertem reggel 5kor. Hivtuk a 112-t azt mondtak adjunk neki kupot. Ki fog jonni az orvos ha feljebb megy
Levontad a fél fokot?(0,5)
Akkor lesz neki 37,6.Ez csak hoemelkedes
Ha feljebb megy akkor kell orvoshoz fordulni.
Amúgy nem lehet csak hogy melege volt?
A babák átlagos hőmérséklete lehet akár 37,2 fok is,tehát így a 37,6 nem is tűnik olyan tragikusnak.
Ha reggelre elmúlik,kedve jo nem nyűgös nincs teendő vele szerintem.
(Egyszer surgossigere rohantam a lányommal kb ennyi idős lehetett,38 fokos laza volt.elhajtottak,hogy lehet a fogaktol is.Nem találtak nála semmi betegségre utaló jelet.Ez szombaton volt,hétfőn mire elvittem orvoshoz nyoma sem volt a laznak.Igy visszagondolva a sürgősségi tényleg hülyeség volt)
5 vagyok most láttam,hogy írtál,hogy levontad a fél fokot
Ne aggódj,doki kimegy ahogy írtad,semmi gond nem lesz
Tudom,hogy milyen érzés ha beteg vagy lázas a gyerek,de ne panikolj.
Semmi baj Kérdező!
Mindent jól csináltál,semmi baj nem lesz.
Nyugodtan máskor is hívd a SEGÉLYHÍVÓT,majd ŐK eldöntik ,hogy otthoni kezelésre,ügyeletre, vagy mentőre van szükségetek!
Jobbulást a babának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!