4 hónapos lesz a kisfiam, lehet lázas a fogzástól?
Figyelt kérdés
38,9 fokos a láza, doktornővel beszéltem azt mondta lehet a fogzástól ha nincs más panasz..és nincs semmi más, csak a láz és nyűgös, előző pár napban is nyűgös volt már alig tudtam el altatni pedig máskor le rakom és alszik magától, nem kell énekelgetni órákig. Fog kezdeményei már látszanak 2 hónapos kora óta az inyén2023. márc. 23. 11:27
2/7 anonim válasza:
Nem lehet. A 39 fok körüli láz valamilyen vírusfertőzésre utal. A fogzás és a láz között annyi az összefüggés, hogy könnyebben kap el fertőzést - illetve jobban kijön rajta, ha benyal valamit - mert kissé gyengíti az immunrendszert.
De olyan, hogy kórokozó nélküli láz, azt el kell felejteni.
3/7 anonim válasza:
Hoemelkedes elofordulhat, ez igaz. De ez mar eleg magas laz.
4/7 anonim válasza:
38,9 fok az már nem a fogzástól van.
5/7 anonim válasza:
Nyilván valami fertőzés, kiheveri majd. Általában max 3 napig lázasak.
Ha a fogzas lenne a baj, ömlene a nyála, és mindent rágcsálna.
6/7 anonim válasza:
Ilyen magas kizárt! Az ilyen orvosnak elvenném az engedélyét. Hőemelkedés esetleg, de ilyen magas láz kizárt. 3 napos láz szokott egyéb tünetek nélkül lenni, magas lázzal.
7/7 anonim válasza:
A vizeletére érdemes odafigyelni, a vizeletfertőzés tud ilyen alattomos lenni még. Nem tudom, hogy a dokid mennyire partner benne (a fogzós láz után nem csodálkoznék, ha nem törődne vele), de nálunk nagyon odafigyelnek erre, ha viszel mintát, a doki vizeletstixszel megnézi, hogy van-e benne fehérvérsejt, vagy egyéb eltérés. Lehet venni vizeletgyűjtő zacskót a patikában, a pelenka alá kell felragasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!