Leesett az ágyról tegnap az 1 éves baba,az lehet,hogy ez mind amiatt van?(többi lent)
Delutan leesett
Egybol felsirt,megnyugtattam es jo kedve volt utana egesznap
Ejjel lazas lett aztan picit levetkoztettem es mar nem is volt forro a gyerek,az alvasa borzaszto mostanaban(fogzas)es reggel is sirva kelt fel,kivettem es nagyon bujt amit amugyis szokott mostanaban de most megjobban.Aztan beszeltem a vedonovel hogy mi tortent es azt mondta a laza valoszinuleg a fogzasa miatt van,mert jon nekik felul a foga.
Azt mondta szerinte nem szukseges az orvos(aki nem rendel amugysem ma)de persze ha valami gebasz van akkor ugyelet egybol.
Felkelt reggel 8 elott aztan visszaaludt fel 9 utan es aludt fel 12ig majd jatszottunk,kajcsizott is es most megint bealudt.Jatszott is volt kedve neki de mivel almos volt ezert nyugoskodott.
Nem tudom,hogy most azert ilyen mert nagyon rosszul aludt ejjel es a fogzas kikesziti vagy a tegnapi eses miatt…
Rogton felsirt,nem hanyt,nincs pukli a fejen,nem verzett semmi neki,es a kutacsa is rendben van.
Szerintetek nezzenek ra inkabb vagy tenyleg a fogzas miatt lehet?
Negativ kommentekre abszolut nem vagyok kivancsi es vevo sem.
Elore is koszonom!
Nem tudhatod, mi sem tudhatjuk.
Figyeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!