Mivel szeret játszani egy 1 éves?
Formabedobó,formaillesztő tábla pl
Én gyermekem ilyenkorsemmivel sem játszott,a fdlfedezés volt menö.
Ajándékkártya esetleg? Dm rossman stb
1: köszi, formebedobót láttam náluk. a formaillesztő tábla ez a tipik fa "puzzle"? ahol a zebra helyét meg kell találni pl? nem szeretnék ajándékkártyát, mert oké hogy rá költik (vagy ami kell), de akármilyen hasznos is, nem pelenkát és popsitörlőt szeretnék az első szülinapjára adni :) még ha nem is fog emlékezni rá.
2: ha a puha, szilikonos építőkockára gondolsz, azt réges rég rágcsálja :D
3: a plüssöktől anyuka gutaütést kap, mert csak tárolja, de porosodik csak, mosni kell a 0 használat után, stb... :D így nem merek beállítani vele
köszi nektek! :)
Lehető leghaszontalanabb dolog a plüss.
Bébitaxi, nyuszis motor vagy legkisebb motor, csepphinta, golyófürdő, de bemész egy jàtékboltba és az eladók tudnak segíteni.
1 éves a fiam. A bébitaxi nagy sláger most nála. Vagy ráül, vagy tologatja.
Amúgy nála minden menő, ami jármű. Van olyan könyve, amiben mindenféle jármű van. Na azt naponta 10x végig kell nézni. :)
Meg a Duplo amit szintén nagyon szeret. Maradt a nagytesótól, 1x elővettük, azóta sokat játszik vele. Főleg a figurákat szereti belőle.
1 évesen még a doboz érdekesebb, mint ami benne van :D
De most 4 hónappal később már érdekli a fisher price kutyája, amit ha itt-ott megnyomsz beszél és zenél.
Bevásárló kocsi, csattogós lepke, 2 darabos bébi puzzle, kismotorral még nem megy de már érdekli, szobai gyereksátor, ezek a kis műanyag élethű állatok (csomagban lehet venni őket), most már elvan a könyvecskékkel is, baba porszívó.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
1 évesen még nem nagyon lehetett ajándékot adni a kislányomnak, mert tényleg a csomagolás érdekelte csak, de ha olyat veszel, ami 3-4 hónap múlva lesz sláger, szerintem az is teljesen jó.
Barmivel ami nem jatek 🤣
Ott egy doboznyi jatek a fiamnak,es o a taviranyitot,a lanyom iskolai cuccait,az ures zacskokat,a fakanalakat tartja a legjobb jateknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!