Mennyi idős koráig cumizhat a gyerek?
Figyelt kérdés
Lányom lassan 2 éves és nem hajlandó leszokni sem a cumiról, sem a cumisüvegről (tud pohárból inni). Csak cumival alszik el, és gyakran kéri nappal is, megnyugtatja.2010. okt. 14. 14:15
1/4 anonim válasza:
Én dajka vagyok. Volt egy kisfiú aki 5 évesen még kérte elalváshoz.Aztán amikor feljött nagy csoportba, már nem hozta a cumit. Büszkén mondta, hogy ő már nagy fiú és nem kell a cumi. Ti még nagyon ráértek.
2/4 anonim válasza:
Nagy fiam 4 évesen tette le(most 5 és fél éves),lányunk 3 éves és még kell Neki igen gyakran,kicsi fiúnk 9 hónapos és egyáltalán nem cumizik!Cumis üveget egyik sem használ.
3/4 anonim válasza:
Egy ismerősünknél a kislány 5 éves múlt és még mindig cumizik. Tudja hogy már nem kéne, és szégyelli is, ha idegenek között cumizik mindig eltakarja a száját a kezével. Nem az anyja mondja neki hogy nem kéne, hanem vad idegenek szólítják le az utcán, hogy micsoda dolog ekkora nagylánynak cumizni. Ebbe azért nem kéne beleszólni szerintem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma megint bebizonyitotta a kisasszony, hogy még kell a cumi (olyan patáliát csapott le séta közben mert nem vittük magunkkal a cumit). Akkor még van időnk leszokni...
2010. okt. 15. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!