Tudtátok, hogy aki most születik csecsemő, ő sem egészséges? Én teljesen ledöbbentem, amikor ezt meghallottam! Senki nem egészséges, mert a sejtek nem úgy működnek, és valakinél van tünet, valakinél még nincs. Pl. nézzétek meg, mennyi beteg gyerek van. Pár naposak és szív betegek, daganatosak stb. SZÖRNYŰ!!!!
Szerencsére, az én gyermekem (8 hónapos) Makk egészséges!
Olyan életre való, hogy mindenki csak néz :D
2011. nov. 23. 22:12
2/18 anonim válasza:
Hol olvastál ilyen hülyeséget?
2011. nov. 23. 22:14
3/18 anonim válasza:
Hol hallottad?
2011. nov. 23. 22:15
4/18 anonim válasza:
Mi van? Ne haragudj, de nem értem, hogy mire gondolsz! Elmagyaráznád?
2011. nov. 23. 22:20
5/18 A kérdező kommentje:
Sajnos én is azt hittem, hogy makk egészséges a kisfiam. Nagyon figyelnem kell, hogy mit eszik.
Ha elmentek egy íriszdiagnosztikára v. egy vércsepp analízisre, mindent megtudtok! :(
2011. nov. 23. 22:35
6/18 anonim válasza:
Ne hergeld magad ilyenekkel. Áldott tudatlanság.
2011. nov. 23. 23:08
7/18 anonim válasza:
Nézhetjük úgy, hogy a mindenfelé jelenlévő sok bacin, víruson, gombán kívül minden ember örököl genetikai hajlamokat különféle betegségekre, amik előjöhetnek (vagy se). Plusz az anyaméhben is ki van téve már a magzat a környezeti ártalmaknak (anya táplálkozása, stressz). Nincs tökéletesen egészséges ember, mint ahogy állat vagy növény se. (Régen sem volt, a full természeti népeknél se.) És mindentől nem is lehet megvédeni magunkat vagy a gyerekeink. Úgyhogy, ahogy az előző írta: ne hergeld magad. Az pláne nem egészséges, mert előjöhetnek mindenféle pszichoszomatikus betegségek.
2011. nov. 24. 06:51
8/18 anonim válasza:
Nem minden gyerek, de valóban több, mint régen. Az én nagyobbik gyerekem is beteg. valószínűleg már születésétől fogva, de el kellett telni közel 2 évnek, hogy diagnosztizálják a betegségét. Sajnos az egyik legrosszabbat sikerült kifognunk.
De elég sok beteg gyerek van a környezetünkben is: vesebeteg, asztmás, ételallergiás.
Reméljük a kisebbiken nem fog kijönni valami hasonló.
2011. nov. 24. 07:16
9/18 anonim válasza:
Nem beteg sokkal több idejében született gyerek csak
1.- régen nem vizsgálták ennyire az ujszülötteket
2.-nem tartották életben a sok 24hetes és hasonló pici babát.
2011. nov. 24. 07:48
10/18 anonim válasza:
3.meg minden szart megetetünk a picikkel,mert a legtöbben ár alapján vásárolnak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!