Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden gyerek beteg? Bővebben...

Minden gyerek beteg? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tudtátok, hogy aki most születik csecsemő, ő sem egészséges? Én teljesen ledöbbentem, amikor ezt meghallottam! Senki nem egészséges, mert a sejtek nem úgy működnek, és valakinél van tünet, valakinél még nincs. Pl. nézzétek meg, mennyi beteg gyerek van. Pár naposak és szív betegek, daganatosak stb. SZÖRNYŰ!!!!
2011. nov. 23. 21:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sem az íriszdiagnosztika, sem a vércsepp-analízis nem bizonyított tudományosan. Véleményem szerint ha te azért diétáztatod a gyermeked, mert ilyen vizsgálatok alapján valamilyen elváltozást találtak nála, nagyon korán bele fogod plántálni, hogy nem egészséges, és iszonyú defekteket okozol nála. Ilyen gyerekből könnyen hipochonder felnőtt válik. Szerintem olvass utána ezeknek a vizsgálatoknak, hogy mennyire elfogadottak, ha valamilyen betegségre gyanakszol, akkor inkább igazi orvoshoz, igazi vizsgálatokra vidd el.
2011. nov. 24. 11:36
 12/18 A kérdező kommentje:
Igazi orvoshoz vittem el. Aki régen háziorvos volt, most meg ezt a fajta diagnosztikát csinálja. Nagyon okos orvos, és én hiszek neki.
2011. nov. 24. 17:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Másképp is vizsgálta a gyereked, vagy csak ezzel a két módszerrel? Mennyit fizettél neki érte? Milyen betegséget diagnosztizált? Mi a kezelése lényege?
2011. nov. 25. 09:11
 14/18 A kérdező kommentje:

Amint tudjuk, az íriszdiagnosztika lényege, hogy a szem mindent elárul- ezáltal azt is, ha valamelyik szerv - testrész beteg. A vércsepp pedig azt is, hogy ha a sejtek nem jól működnek stb. A doki azt mondta, hogy a fiamnál ott vannak a vastagbelében a rossz indulatú daganat sejtek. Szóval nekünk nagyon kell kerülnünk a sült húsokat, állati fehérjéket. Sok nyers zöldséget kell ennie és mellette szedjük az algát is.

Van aki a az Ezo TV cigánykártya jóslónak hisz, valaki a természetgyógyásznak, valaki csak a háziorvosának. Kinek a pap kinek a papné....

2011. nov. 25. 10:08
 15/18 anonim ***** válasza:

8. válaszoló vagyok. Valaki írta, hogy azért mert sok minden rosszat etetünk a gyerekkel, attól lesz beteg. Lehet, hogy másnál így van, de az én kislányom csak szopizott, mikor kezdődtek a bajok. És időben is született. Szerintem ez valami öröklött dolog lehet, bár a családunkban nem diagnosztizáltak hasonlót sem.

Kedves kérdező: az ételekkel tényleg vigyázzatok, ha ilyen hajlama van. Nekünk is vigyázni kell az evéssel, mert bélbeteg :(

2011. nov. 26. 08:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj legalább egy dietetikussal vagy gasztroenterológussal, mielőtt diétázni kezdetetek vagy bármilyen étrend-kiegészítőt adsz a gyereknek.

Én kamaszkoromban lettem bélbeteg autoimmun betegség miatt. Voltunk anno kétségbeesett szüleimmel íriszdiagnosztikán is (jó 15 éve volt), viszont ott ezt érdekes módon nem mutatták ki... persze, lehet, hogy fejlődött azóta.

Most végre eljutottam egy genetikai, majd egy ételintolarencia tesztre, és pl. az algára enyhe érzékenységet mutatott (meg sajnos sok alapélelmiszerre durvábbat), de a (nem zsíros) húsokat, halat kifejezetten ajánlották régebben is nekem az orvosok és bevált. De gondolom, minden eset más.

Nemrég meg olvastam a Paleolit táplálkozásról - laikusként nem tudom persze, mennyire igaz, amit ír, ezért nem akarom ajánlani, de sok tudományos forrással támasztja alá. Ha érdekel, ennek is utána nézhetsz.

2011. nov. 26. 09:30
 17/18 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Köszönöm!!

Biztos, hogy rengeteget fejlődött a tudomány, íriszd. és a vércseppa. is. Mi voltunk mind a kettőn és csak a vércsepp ami részletes, ami mélyebb gyökereket is meglát.

Mo-on már sok fajta étrendkiegészítő van, így alga is. De olyan nincs még egy mint a Wellstar alga - ez tuti!!!

Erre nem is lehetsz allergiás!

A kisfiam csak ezt kapja, persze megfelelő adagban, semmi gyógyszertárban kapható mesterségesen előállított vackokat!!! És kis energia bomba, és mondhatom én is, hogy kívülről makk egészséges. Persze ha elvinném laborba ott se mutatna ki semmit a véreredménye...de nem viszem, mert tudom, hogy tehetünk ellene, hogy tényleg kívülről- belülről egészséges legyen!!!

2011. nov. 26. 13:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Off: Az allergia nem ugyanaz, mint az intolarencia. Az előbbi heves reakciókkal jár rögtön a kaja után (pl. bőrreakciók), az utóbbi lehet, hogy csak lassan alakul ki (akár évek alatt sokall be a szervezet) és akár evés után 3 nappal okozhat csak tünetet (pl. hasmenés, puffadás). Aki allergiás vagy "intoleráns" valamilyen ételfajtára, az mindegy, milyen szuper, bio ... stb. formában fogyasztja, nem tesz jót neki.
2011. nov. 27. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!